.

.

Обучителни Часове Simply magic 24 + 1 за деца - Набор от класни Часа, Магнитни Демонстрационни Часове, Обучителни Часове, Обучителни Часове за деца определи Времето, Интера?

Обучителни Часове Simply magic 24 + 1 за деца - Набор от класни Часа, Магнитни Демонстрационни Часове, Обучителни Часове, Обучителни Часове

BGN 14.38

Наличност
На склад

✅ ИНТЕРАКТИВНИ ОБУЧИТЕЛНИ ЧАСОВЕ За ДЕЦА С ВЪЗМОЖНОСТ за ИЗТРИВАНЕ на ЗАПИСИ - Simply Magic classroom clock за обучение време са цифрови, така и аналогови часовници и правят обучението е лесно, забавно, практически и интерактивни ✅ МАГНИТНИ ДЕМОНСТРАЦИОННИ ЧАСОВЕ + 24 СТУДЕНТСКИТЕ ЧАСА - пълен комплект учебни часа за учители и ученици, което позволява бързо да се научи да идентифицира време.Демонстрационни часове за учителите са напълно магнитна основа и могат да се използват с всяка повърхност, податливи на магнит, - отлични часове за работа с дъски!. ✅ ИНТЕРАКТИВНИ МАНИПУЛАТОРИ С ЧАСОВНИК За ЗАБАВНА И ЛЕСНА за ОБУЧЕНИЕ - Направи обучението забавно с помощта на набор от манипулатори с часове, Simply Магията на класната стая!Онова, практическото, завладяваща и интерактивно обучение!. ✅100% БЕЗОПАСНИ и ТРАЙНИ УРОЦИ от ЧАСОВНИЦИ за ДЕЦА - Обучение часовници Simply Магията с функция за изтриване на записи напълно отговарят на стандартите ASTM и CPSIA, което ги прави безопасни за използване от деца. ✅ДОБРА КАУЗА + 30-ДНЕВНАТА 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИ - Ние сме горди от работата си, избирайки по-безопасни и екологично чисти материали.Част от парите, които печелим, насочена към с нестопанска цел, образователни проекти, насочени към подпомагане на децата, които в противен случай не биха имали достъп до образование.Ако по някаква причина не харесват интерактивни обучителни часове Simply Magic - просто върнете в рамките на 30 дни за получаване на пълно обезщетение.Набор от учебни часове Simply Магията за запис / изтриване за деца - идеален набор от класни часа.Всеки комплект включва : . - големи магнитни демонстрационни часове за удобство на демонстрация. - 24 студентските аларма, бързо да се научат да определят време.Идеални манипулятивы с часове за бързо учене!.

Опции за продукта

Свързани продукти