.

.

OYEAL Органайзер за склада над Вратата, Сверхпрочный Метален Окачен Органайзер за Подправки с 4 Кошници, 4-Степенна Задвижваната за Склада и за Съхранение за кабинет, ?

OYEAL Органайзер за склада над Вратата, Сверхпрочный Метален Окачен Органайзер за Подправки с 4 Кошници, 4-Степенна Задвижваната за Склада

BGN 1.33

Наличност
На склад

【4 тежкотоварни метални кошници】 Нашата врата органайзер за склада е изработена от висококачествени метални материали, с прахово покритие, които имат по-добър капацитет и отлична стабилностИ е снабден с 2 здрави лепило за увеличаване на устойчивостта организатор на врата на рафта и да се предотврати разхлабване.Не се тревожи за падането на предмети, когато отворите и затворите вратата на фурната. 【Голям КАПАЦИТЕТ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на】 Това хранилище над вратата издръжлив и здраво, е оборудван с 4 кошници за съхранение, в които лесно съхранявате вашите неща.Идеален за съхранение на вашите продукти, като подправки, подправки, консервни кутии, кърпи, тоалетни принадлежности и т. Размерът на продуктите на крилото организатор за кошници е 15,55 "L x 39,37" H. Размера на всяка кошница е 15 "L x 5,5" W" x 2,7" H. 【Компактен 4-нива, врата органайзер】 Този килер-органайзер за подправки над вратата добавя допълнително място за съхранение, за да се поддържа чистота и ред в килера, докато отговарят на нуждите на семейството ви в склад.Идеален за дома, килер, хол, кухня и мазе. 【СА подходящи за ПОВЕЧЕТО ВРАТИ】 е подходящ само за дървени врати, които .

Опции за продукта

Свързани продукти