.

.

Amosfun Red Heart Cup Комплект Чаши за капучино Керамични Чаши за Чай със Стъклени комплекти Чаши За Вода Керамична Чаша За Вода Керамични Чаши за Кафе Керамични Чаши Чаени ?

Amosfun Red Heart Cup Комплект Чаши за капучино Керамични Чаши за Чай със Стъклени комплекти Чаши За Вода Керамична Чаша За Вода Керамични

BGN 11.93

Наличност
На склад

Кафеена чаша новост : Това е оригинален продукт от ръчно изработени и с тази чаша може да се насладите на следобеден чайЧаена чаша : керамична чаша във формата на сърце и чинийка, Изработени от висококачествен материал, продукт за трайно и практично за по-дълга употреба.Керамична чаша за еспресо : Красива извивка дръжка и ергономичен дизайн, си удобен за хващане.Чаши за еспресо : Тази чаша е много красива, и просто я измийте с вода.Продуктът ще ви донесе удоволствие, когато расслабитесь.Порцеланова кафеена чаша : Продуктът е произведен от висококачествен материал, безопасен за продължителна употреба, vi, Кафеена чаша новост : Това е оригинален продукт от ръчно изработени и с тази чаша може да се насладите на следобеден чай.Чаена чаша : керамична чаша във формата на сърце и чинийка, Изработени от висококачествен материал, продукт за трайно и практично за по-дълга употреба.Керамична чаша за еспресо : Красива извивка дръжка и ергономичен дизайн, си удобен за хващане.Чаши за еспресо : Тази чаша е много красива, и просто я измийте с вода.Продуктът ще ви донесе удоволствие, когато расслабитесь.Порцеланова кафеена чаша : Продуктът е произведен от висококачествен материал, безопасен за продължителна употреба i. Предпоставка включва 1 х кафеена чаша Характеристики -Размер : 9,30 X9,30 X7,00 см/ 3,65 X3,65 X2 керамични чаши за кафе. - Забележка : поради технологични проблеми и процеса на высокотемпературного изпичане на керамични продукти понякога малко по-кратък от порцелан или черно-бели примеси, а също и малки отломки, че няма да се отрази върху цялостния външен вид на чаши за еспресо. -Цвят : както е показано на фигура керамична чаша за кафе -Материал : Керамика малки чаши чай -Продукт може да се използва за пиене на мляко, вода, газирана вода, коктейли, чай, сок, вино и др Чаши за лате. -На дъното няма да навреди на работния плот, както и чаша - това е много практичен и удобен керамични млечни чаша. -Изработена от висококачествен материал, продуктът е различна здравина и практичност за продължителна употреба чаши за капучино.

Опции за продукта

Свързани продукти