.

.

Шарнирно окачване закачалка с щипки на 360 градуса от неръждаема стомана, закачалка за дрехи с удебелен скоба (Цвят: блестящо злато, размер: 27 * 26,5 * 28 см)

Шарнирно окачване закачалка с щипки на 360 градуса от неръждаема стомана, закачалка за дрехи с удебелен скоба (Цвят: блестящо злато, размер:

BGN 1.00

Наличност
На склад

1 Подходящ за захващане на чорапи, бельо и т. Тя е лесна за съхранение и не заема място. Направете така, че поставка за чорапи не заема твърде много място. Лесно се измива, почиства и се пренася със себе си. Практична кука, здрав и стабилен. Подходящ за закачане на чорапи, бельо и т. Тя е лесна за съхранение и не заема място. Направете така, че поставка за чорапи не заема твърде много място. Лесно се измива, почиства и се пренася със себе си. Практична кука, здрав и стабилен.Спецификацияматериал : неръждаема стомана + потопяема PVC Цвят : блестящ златен Характеристики : 27*26,5*28 см Характеристики : здрав и Издръжлив, за да отговори на нуждите на сушене в семейството, добър помощник за домашно храненияпакет в комплекта : поставка * 1 (не включва демонстрационни изображения на други аксесоари за снимките.) Бележки : Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Поради различните екрани на компютъра и настройките на дисплея на реалните цветове могат да се различават леко от изображения.Благодарим ви за разбирането!Моля, възможни са малки различия, поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането!.

Опции за продукта

Свързани продукти