.

.

CNLIHT Регулируема Облегалка легла, Фотьойл с възможност за сгъване на облегалката, Поставка за легло с възглавница за главата, Регулируема 7-Степенна Сидячая легло з?

CNLIHT Регулируема Облегалка легла, Фотьойл с възможност за сгъване на облегалката, Поставка за легло с възглавница за главата,

BGN 3.00

Наличност
На склад

【Удобна и здрава】 Облегалка, изработен от сгъсти стоманена тръба и дишаща материя, ОксфордИздържа тегло до 150 кг, осигурява стабилна подкрепа за врата, главата и долната част на гърба. допълнителна подплата на дъното е предназначена, за да остане на място, не соскальзывая при седене, с възглавница за главата е по-удобна. 【Ергономично регулиране】 Благодарение на эргономичному дизайн на облегалката може да се регулира в 7 позиции (от 15 до 75 градуса), на ниски от легнало положение до вертикално положение седнал, което позволява на потребителите да намерят идеалното място за почивка с максимален комфорт. 【Подвижни и лесно моющийся】 на облегалката за глава и Оксфорд тъкан може да се свали и измие.На повърхността на стоманени тръби обработена боя за печене, да защитават околната среда, която е лесна за почистване и поддържане. 【Портативен сгъваем】 Тегло на тази облегалката общо около 4 кг, може лесно да се пренасят.В сгънат вид тя е тънък и е удобно да се съхранява под котацу или ниско работно бюро. 【Услуги】-100% , за да сте останали доволни, ако има някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим така, че да сте удовлетворени. 【Удобна и здрава】 Облегалка, изработен от сгъсти стоманена тръба и дишаща материя, Оксфорд.Издържа тегло до 150 кг, осигурява стабилна подкрепа за врата, главата и долната част на гърба. допълнителна подплата на дъното е предназначена, за да остане на място, не соскальзывая при седене, с възглавница за главата е по-удобна. 【Ергономично регулиране】 Благодарение на эргономичному дизайн на облегалката може да се регулира в 7 позиции (от 15 до 75 градуса), на ниски от легнало положение до вертикално положение седнал, което позволява на потребителите да намерят идеалното място за почивка с максимален комфорт. 【Подвижни и лесно моющийся】 на облегалката за глава и Оксфорд тъкан може да се свали и измие.На повърхността на стоманени тръби обработена боя за печене, да защитават околната среда, която е лесна за почистване и поддържане. 【Портативен сгъваем】 Тегло на тази облегалката общо около 4 кг, може лесно да се пренасят.В сгънат вид тя е тънък и е удобно да се съхранява под котацу или ниско работно бюро. 【Услуги】-100% , за да сте останали доволни, ако има някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим така, че да сте удовлетворени.

Опции за продукта

Свързани продукти