.

.

Парцал за почистване от микрофибър XAXOY, 10 бр., Меки Парцали за почистване от Микрофибър, Ультрапоглощающие Универсални Кърпи за Многократна употреба без Кърпичка з?

Парцал за почистване от микрофибър XAXOY, 10 бр., Меки Парцали за почистване от Микрофибър, Ультрапоглощающие Универсални Кърпи за Многократна

BGN 9.59

Наличност
На склад

【Суперценная опаковка】 Размер : 25 x 25 см /9,85 x 9,85 инчаВ комплекта са включени 10 парчета на висококачествени хартиени кърпички за миене на съдове различни двустранни цветове.Добър помощник, за да отговори на всички ваши нужди в протирке, вытирании прах и полироли за дома, офиса и автомобила, в достатъчно за дневните нужди и замяна, позволява производството на почистване по-добре, по-бързо и с по-малко усилия. 【Гладка】 Не съдържа тъкан и не е лесно да избледнява, няма драскотина боя и не оставя малки драскотини по повърхността при почистване на плотове, стъкло и деликатни материали. 【Машинно пране】 Нашите кърпи от микрофибър могат да се перат и отново да се използват ръчно или в машина, при спазване на опазването на околната среда. 【Универсална кърпа】 Нашите почистващи кърпички са подходящи за изсушаване на повърхността на стъкло или огледало, като не оставя драскотини или ворсинок. идеален за измиване / сушене на чинии, почистване на домакински, избърсване на прах, полиране и още много други. 【Безворсовые, не выцветающие тъкан】 Салфетка за почистване от микрофибър могат да се перат стотици пъти, тя не експандиран и не избледнява.Това е най-добрият помощник за поддържане на чистотата в семейството си.Това може да ви помогне лесно да се извърши цялата необходима работа за почистване. 【Суперценная опаковка】 Размер : 25 x 25 см /9,85 x 9,85 инча.В комплекта са включени 10 парчета на висококачествени хартиени кърпички за миене на съдове различни двустранни цветове.Добър помощник, за да отговори на всички ваши нужди в протирке, вытирании прах и полироли за дома, офиса и автомобила, в достатъчно за дневните нужди и замяна, позволява производството на почистване по-добре, по-бързо и с по-малко усилия. 【Гладка】 Не съдържа тъкан и не е лесно да избледнява, няма драскотина боя и не оставя малки драскотини по повърхността при почистване на плотове, стъкло и деликатни материали. 【Машинно пране】 Нашите кърпи от микрофибър могат да се перат и отново да се използват ръчно или в машина, при спазване на опазването на околната среда. 【Универсална кърпа】 Нашите почистващи кърпички са подходящи за изсушаване на повърхността на стъкло или огледало, като не оставя драскотини или ворсинок. идеален за измиване / сушене на чинии, почистване на домакински, избърсване на прах, полиране и още много други. 【Безворсовые, не выцветающие тъкан】 Салфетка за почистване от микрофибър могат да се перат стотици пъти, тя не експандиран и не избледнява.Това е най-добрият помощник за поддържане на чистотата в семейството си.Това може да ви помогне лесно да се извърши цялата необходима работа за почистване.Какво е микрофибър? ✔ Кърпички за миене на съдове от микрофибър са изработени от синтетични влакна микроразмерности, по-тънки от обикновена кърпа за почистване.

Опции за продукта

Свързани продукти