.

.

Tomeco на Въртящата се На 360 Градуса Кърпа От Микрофибър Замяна Наставка за парцал Кухня, Баня Суперпоглощающая Чиста Наставка за парцал Замяна плат (Цвят: бял)

Tomeco на Въртящата се На 360 Градуса Кърпа От Микрофибър Замяна Наставка за парцал Кухня, Баня Суперпоглощающая Чиста Наставка за парцал

BGN 3.00

Наличност
На склад

Цвят : Бял Корона парцал от микрофибър, силна почистване, може да поеме дребен прах и коса, въже на 360 градуса, може да изчистите целия мъртъв ъгъл и остави петна от вода. Накрайник за меки материали са лесни за инсталиране, еластични закопчалки от двете страни, лесно за почистване.В края на полюса парцал напълно отворена, удобна за окачване, не се плъзга. Отлично подходящ за масивно дърво и други повърхности на пода. Трябва петно ръцете, да положат физически усилия и да се възползват от електрическа розетка.Той е толкова лесен за използване, че капитанът го могат дори и децата. Корона парцал от микрофибър, силна почистване, може да поеме дребен прах и коса, въже на 360 градуса, може да изчистите целия мъртъв ъгъл и остави петна от вода. Накрайник за меки материали са лесни за инсталиране, еластични закопчалки от двете страни, лесно за почистване.В края на полюса парцал напълно отворена, удобна за окачване, не се плъзга. Отлично подходящ за масивно дърво и други повърхности на пода. Трябва петно ръцете, да положат физически усилия и да се възползват от електрическа розетка.Той е толкова лесен за използване, че капитанът го могат дори и децата. Корона парцал от микрофибър, силна почистване, може да поеме дребен прах и коса, въже на 360 градуса, може да изчистите целия мъртъв ъгъл и остави петна от вода. Накрайник за меки материали са лесни за инсталиране, еластични закопчалки от двете страни, лесно за почистване.В края на полюса парцал е отворен изцяло, удобна за окачване, не се плъзга. Отлично подходящ за масивно дърво и други подови покрытий4. Трябва петно ръцете, да положат физически усилия и да се възползват от електрическа розетка.Тя е толкова лесен за използване, че капитана си в състояние дори децата. Спестява усилия, време, а и въртящи стил и вграден кофа за пресоване на суха вода осигуряват мощна почистване и премахване на почти 100% от всички излишната вода Характеристики : Материал накрайник за меки материали : микроволокнистая плат Диаметър : 36 см/14,17 инча (приблизително) Диаметър на диска : 15,8 см/6,22 инча (приблизително) Цвят : бяло, лилаво, зелено и бяло (както е показано на снимките) Въртене : 360 градуса Функция : - миризмата на мухъл В комплекта са включени : 1 накрайник за меки материали от микрофибър (в комплекта не са включени други аксесоари) Брой : 1.

Опции за продукта

Свързани продукти