.

.

Mobestech Keyboard Клавиатура 2 комплекта Лъжичка за клавиатура за Маса, За отстраняване на по-малки елементи и Плота за десктоп Инструмент За почистване на бели Дъски Метл?

Mobestech Keyboard Клавиатура 2 комплекта Лъжичка за клавиатура за Маса, За отстраняване на по-малки елементи и Плота за десктоп Инструмент

BGN 3.33

Наличност
На склад

МИНИ-МЕТЛА И една лъжичка за боклук - и тънка четка с дрямка, удобна за употребаКОМПЛЕКТ за ПОЧИСТВАНЕ - от материали от фина работа за по-дълга употреба.ЛЪЖИЧКА-метла - този портативен комплект за почистване позволява да се произвеждат почистване в малки клетки или в тясното пространство, в трудноочищаемых ъгли, осигурявайки ефективно почистване.МЕТЛА за ПЛОТОВЕ - подходящи за почистване на работния плот, клавиатура, рафтове и шкафове.НАСТОЛНА метла - Малка метла и една лъжичка за боклук, напълно подходящи за деца, за да могат да участват в домашната работа.МИНИ-МЕТЛА И една лъжичка за боклук - и тънка четка с дрямка, удобна за употреба.КОМПЛЕКТ за ПОЧИСТВАНЕ - от материали от фина работа за по-дълга употреба.ЛЪЖИЧКА-метла - този портативен комплект за почистване позволява да се произвеждат почистване в малки клетки или в тясното пространство, в трудноочищаемых ъгли, осигурявайки ефективно почистване.МЕТЛА за ПЛОТОВЕ - подходящи за почистване на работния плот, клавиатура, рафтове и шкафове.НАСТОЛНА метла - Малка метла и една лъжичка за боклук, напълно подходящи за деца, за да могат да участват в домашната работа.Пратката включва 2 х метла 2 х лъжичка за боклук Особености - Малка метла и една лъжичка за боклук, напълно подходящи за деца, за да се присъединят към работата по дома. - Цвят : светло сив. - Този портативен комплект за почистване позволява да се произвеждат почистване в малки клетки или в тясното пространство, в трудноочищаемых ъгли, осигурявайки ефективно почистване. - от материали от фина работа за по-дълга употреба. - и тънка четка за коса, удобна за употреба. - Мини, удобен за съхранение. - Подходящ за почистване на работния плот, клавиатура, рафтове и шкафове. - : Около 17x15x2,5 см Информация за стоки маса мини-метла, удобен за съхранение. настолна метла, Това е практичен и удобен комплект за почистване и лъжичка.Мини-метла и една лъжичка на прах може да се използва за почистване на настолни компютри, рафтове и шкафове.

Опции за продукта

Свързани продукти