.

.

ONDARA 15 бр. Набор от Четки за почистване на фуги на прозорци, Инструменти за почистване на прозорците пътеки, Четка За почистване пропуски, Ръчен Инструмент за почист?

ONDARA 15 бр. Набор от Четки за почистване на фуги на прозорци, Инструменти за почистване на прозорците пътеки, Четка За почистване

BGN 0.33

Наличност
На склад

[Комплект съдържа] инструменти за миене на прозорци : 3 четки с канали, 6 сменяеми подложки, няколко ръчни четки и 3 универсални кърпи от микрофибър (отлични средства за миене на прозорци) за почистване на прозорци, врати и цепки / пукнатини / малки помещения [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] Тези четки за прозорци са лесни за използване и ефективни, вие повече не трябва да се страхуват прибиране на реколтата в тези малки тесни пространства, почистване и монтаж на прости, просто почистете, измийте и изсушете на въздух, да се съхранява на този инструмент за почистване на пукнатини. [ТРАЙНОСТ] Ръчни четки трайни и са снабдени със сменяеми почистващ подложки, четка с тава за прах улеснява събирането на малки замърсители, почистващи четки са идеални за автомобилни вентилационни отвори, алеи за душ-кабина, мивка, батерия, тоалетна, вана и т. [ГЪВКАВОСТ] Този комплект за почистване е по-удобен за почистване в различни части на дома, вие ще можете не само ефективно почистване на подпрозоречни первази / пътеки за плъзгащи се врати, но и на четки от този набор ще облекчи почистването на други по-малки помещения на вашия дом. [МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ] кърпички от ультрамягкой микрофибър добре се абсорбират влагата, трайни, многоразовы, бързо да изсъхне и да се улесни почистването от прах и малки частици.Тези почистващи препарати - всичко, от което се нуждаете за windows на / Кухня / баня / плъзгащи се врати и много други. [Комплект съдържа] инструменти за миене на прозорци : 3 четки с канали, 6 сменяеми подложки, няколко ръчни четки и 3 универсални кърпи от микрофибър (отлични средства за миене на прозорци) за почистване на прозорци, врати и цепки / пукнатини / малки помещения. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] Тези четки за прозорци са лесни за използване и ефективни, вие повече не трябва да се страхуват прибиране на реколтата в тези малки тесни пространства, почистване и монтаж на прости, просто почистете, измийте и изсушете на въздух, да се съхранява на този инструмент за почистване на пукнатини. [ТРАЙНОСТ] Ръчни четки трайни и са снабдени със сменяеми почистващ подложки, четка с тава за прах улеснява събирането на малки замърсители, почистващи четки са идеални за автомобилни вентилационни отвори, алеи за душ-кабина, мивка, батерия, тоалетна, вана и т. [ГЪВКАВОСТ] Този комплект за почистване е по-удобен за почистване в различни части на дома, вие ще можете не само ефективно почистване на подпрозоречни первази / пътеки за плъзгащи се врати, но и на четки от този набор ще облекчи почистването на други по-малки помещения на вашия дом. [МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ] кърпички от ультрамягкой микрофибър добре се абсорбират влагата, трайни, многоразовы, бързо да изсъхне и да се улесни почистването от прах и малки частици.

Опции за продукта

Свързани продукти