.

.

Злато Каишка за Кучета, 19 мм Дъвчене Метален Тежкотоварни Каишка за Кучета с Кожена Дръжка, Каишка за Дресура на кучета, Стоманена Каишка за Големи Средни Малки Куч?

Злато Каишка за Кучета, 19 мм Дъвчене Метален Тежкотоварни Каишка за Кучета с Кожена Дръжка, Каишка за Дресура на кучета, Стоманена Каишка

BGN 2.00

Наличност
На склад

【Материал верига】 каишка за кучета е изработена от висококачествена неръждаема стомана 316 L, добре полирана повърхност на веригата е гладка и лъскава, не дразни кожата, не причинява вреда на козината на кучето, безопасно и многоразов 【Висока якост на опън】 Метална каишка за кучета здрав, твърд, не ръждясва и не накърняват или предоставяне на дълги години употреба!Здрав и издръжлив, могат да издържат на силно теглителна сила. 【Кожена дръжка】 Верига за каишка за домашни любимци от неръждаема стомана има кожена дръжка на ръчната работа, която е удобен за хващане.Дори ако ще го пазят в продължение на дълго време, ръката не се чувства умора.Той е мек и удобен, и ще можете да се насладите на почивката си на открито, със своя малък партньор. 【Пет размери】 Ширина на метална каишка е 19 мм; на разположение пет дължини (с дължина 20 см с дръжка) : 70 см (27,6 инча), 90 см (35,4 инча), 100 см (39 инча), 120 см (47 инча), 150 см (59 инча), моля изберете вашия размер. 【Най-добрият подарък за вашето куче】 Златна каишка за кучета, подходящ за малки, средни и големи кучета, е идеален помощник при отглеждане и обучението на вашето куче, чудесен подарък за Деня на благодарността, Коледа, рождени дни и други празници подаръци за вашето куче малко!.Метална каишка за кучета, защитени от дъвчене, верига за каишка за домашни любимци Характеристики : - Изработен от неръждаема стомана и кожа материал на каишка за кучета сигурно и многоразов. - Идеален за работа на открито и ежедневна употреба. - Подходящ за малки, средни и големи кучета лабрадори ретривъри, златните ретривъри, немски овчарки и т. Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана, кожа Цвят : златен Дължина дръжка : 20 см (7,87 инча) Ширина на веригата : 19 мм Обща дължина (включително и от дръжката) : 70 см (27,6 инча) 90 см (35,4 инча) 100 см (39 инча), 120 см (47 см) 150 см (59 инча) Осъществяване съдържа : 1 * каишка за кучета Съвет : 1. Моля, изберете в съответствие с добре ви е с размер 2.

Опции за продукта

Свързани продукти