.

.

9 бр. Празнични кърпи за кучета, Патриотични кърпи за кучета, кърпи за кучета 4 юли, Регулируема шал за Кучета, Миещи Шалове за кучета в Деня на Благодарността, Хелоуи?

9 бр. Празнични кърпи за кучета, Патриотични кърпи за кучета, кърпи за кучета 4 юли, Регулируема шал за Кучета, Миещи Шалове за кучета в Деня

BGN 2.67

Наличност
На склад

Пратката включва : комплекта включва 9 парчета празнични bandhan за кучета от 9 теми, всеки стил може добре се комбинират и да обличат кучето си, достатъчно количество и стилове за ежедневно носене на вашия домашен любимец или празнично облеченРазлични теми : 12 различни теми, включително Деня на независимостта, Нова година, Свети Валентин, Ден на Св. Патрик, Великден, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа, тема на Хавай, ежедневното използване на рожден Ден и така нататък, нека вашият домашен любимец да се отделя на всеки празник.Подходящ размер : патриотичен шал за кучета с размери около 17 х 17 х 25 см, размер подходящ за повечето средни и големи кучета, също може да се сгъва няколко пъти, за да го привлече за малки кучета или котки. Качествени материал : кърпи за кучета, изработени от полиестер, който е мек и дишащ, което ги прави меки и удобни за носене вашия домашен любимец, те са не е лесно сменяне на перата им може да се измива и използва многократно.Красиви аксесоари : кърпа за костюми куче и може да бъде носен както на кучето, така и на котката, към него могат да вървят добре различни цветове и стилове; Кърпа може да се пере и да се коригира, вие можете да я използвате за декорация на своите домашни любимци, за да ги направи хубави партита.Пратката включва : комплекта включва 9 парчета празнични bandhan за кучета от 9 теми, всеки стил може добре се комбинират и да обличат кучето си, достатъчно количество и стилове за ежедневно носене на вашия домашен любимец или празнично облечен.Различни теми : 12 различни теми, включително Деня на независимостта, Нова година, Свети Валентин, Ден на Св. Патрик, Великден, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа, тема на Хавай, ежедневното използване на рожден Ден и така нататък, нека вашият домашен любимец да се отделя на всеки празник.Подходящ размер : патриотичен шал за кучета с размери около 17 х 17 х 25 см, размер подходящ за повечето средни и големи кучета, също може да се сгъва няколко пъти, за да го привлече за малки кучета или котки.

Опции за продукта

Свързани продукти