.

.

Пластмасова Бутилка за изстискване Hegebeck, с Бележки на Върха на иглата, Бутилка за Лепило 150 мл за Малки проекти, Лепене, занаяти, Акрилни бои, 3 бр.

Пластмасова Бутилка за изстискване Hegebeck, с Бележки на Върха на иглата, Бутилка за Лепило 150 мл за Малки проекти, Лепене, занаяти,

BGN 6.39

Наличност
На склад

【РАЗМЕР】-Капацитет : 150 мл 【МАТЕРИАЛ】-Изработени от мека гъвкава пластмаса; Лесна за съхранение и употреба. 【ФУНКЦИЯ】 -Тясна врата и дълъг връх са идеални за проекти, които изискват от малки капки. 【ПРИЛАГАНЕТО на】-Деликатен и универсален флакон с лепило на върха на иглата можете да се напълните с лепило, боя, лед и т.; идеален за работи с ръчно изработени хартиени занаяти и на други проекти, където се изискват малки и точни капка лепило. 【Забележка】 Не дръж на слънце и при висока температура, след заливане с лепило, за да се избегне бързото изсушаване, лепило. 【РАЗМЕР】-Капацитет : 150 мл. 【МАТЕРИАЛ】-Изработени от мека гъвкава пластмаса; Лесна за съхранение и употреба. 【ФУНКЦИЯ】 -Тясна врата и дълъг връх са идеални за проекти, които изискват от малки капки. 【ПРИЛАГАНЕТО на】-Деликатен и универсален флакон с лепило на върха на иглата можете да се напълните с лепило, боя, лед и т.; идеален за работи с ръчно изработени хартиени занаяти и на други проекти, където се изискват малки и точни капка лепило. 【Забележка】 Не дръж на слънце и при висока температура, след заливане с лепило, за да се избегне бързото изсушаване, лепило.Пластмасови бутилки за изстискване Hegebeck Характеристики : Капацитет : 150 млМатериал : пластмаса (ПУ) Цвят : бял, прозрачен Описание : 1.Понякога четката просто не е подходящ за вашите конкретни нужди, в този случай е по-удобен бутилка за изстискване. Пластмасова бутилка за изстискване можете да се напълните с лепило, глазура, боя или други течности, тънки си на върха е идеален за нанасяне на точни количества лепило. Тази бутилка за изстискване е изработена от полиуретанова пластмаса, която осигурява гъвкавост, еластичност, устойчивост на удар, устойчивост на напукване под напрежение и устойчивостта на влага, а също отличава с ниско тегло.Бутилка с маркировка върху корпуса. Лесен за почистване, можете да бързо да почиства след употреба. На върха на бутилката може да се отреже, за да се увеличи потока.

Опции за продукта

Свързани продукти