.

.

Филм за запечатване на пластини за PCR, Самозалепващи, оптически Прозрачен филм за запечатване плочи, за PCR, qPCR и Elisa. Материали: полипропилен. 100 Листа в опаковка. Обор?

Филм за запечатване на пластини за PCR, Самозалепващи, оптически Прозрачен филм за запечатване плочи, за PCR, qPCR и Elisa.

BGN 0.33

Наличност
На склад

Плътно уплътнение за свеждане до минимум на изпарение и кондензацияНе съдържа dnase, РНКазы или инхибитор на PCR.Не липнет към кожата и ръкавици, които.Липсата на автофлуоресценции.Температурен Диапазон : от -40 °C до 125 °C. Не съдържа пирогенов.Плътно уплътнение за свеждане до минимум на изпарение и кондензация.Не съдържа dnase, РНКазы или инхибитор на PCR.Не липнет към кожата и ръкавици, които.Липсата на автофлуоресценции.Температурен Диапазон : от -40 °C до 125 °C. Не съдържа пирогенов.Тази прозрачна самозалепваща филм за запечатване на плочи може да се прилага директно върху повечето 96-луночных плочи за PCR, q PCR, ELISA с твърд гумен валяк (идва заедно с продукта), за да осигури надежден и равномерно закрепване на филма до чинията.Също така се нарича уплътнителен лента за микропланшетов.Количество в опаковка : 100 листа Материали : полипропилен.

Опции за продукта

Свързани продукти