.

.

Кърпа за Оригване на бебето - 5 Опаковки Двуслойни хартиени Кърпички За Оригване от Органичен памук, Ультрамягкие и Дебели Абсорбиращи Кърпи Голям размер, Унисекс, ?

Кърпа за Оригване на бебето - 5 Опаковки Двуслойни хартиени Кърпички За Оригване от Органичен памук, Ультрамягкие и Дебели Абсорбиращи

BGN 1.00

Наличност
На склад

Органичен памук ❤【Ултра меки и абсорбиращи 】 – Меки, дишащи и противоалергичен, нашите кърпички за оригване, изработени от сертифициран DESI органичен памук отпред и от неплъзгащи полиэстеровой руното тъкани в задната част, която може да се използва като гъба. ❤【Двуслойни дизайн】– Нашите бебешки кърпички от оригване бутикового на качеството се състои от два слоя. Размерът / видът на предните слоеве са съставени от 100% органичен памук, а задната част - от полиэстерового руно, което осигурява отлична впитываемость, спиране на отделяне на слюнка. ❤【Контурный дизайн и по-голям размер】– Контур салфетки от оригване, предназначени за удобно носене на врата и рамото.Всяка салфетка за оригване е с размери приблизително 19 х 9 см, което я прави идеална за защита на рамото от тези чудни срыгиваний. ❤【КОМПЛЕКТ от 5 ОПАКОВКИ】– Ние знаем, че раждането на новороденото - мръсни, имате млечни регургитация или повръщане много пъти на ден. Комплект от бели салфетки за оригване от 5 опаковки ще ви помогне да се справят с всички проблеми и ще облекчи живота си.Тези трайни тряпочки от оригване и може да се използва като салфетки за избърсване, лесно одеяльца, подложка за промяна на тампон или дори като нагрудника за хранене на бебето или нагрудника за никнене на млечни зъби. ❤【Гарантирано удовлетвореността на клиентите】– поради различна свиване на различни материали продукт може да е малко усохнуть след многократно измиване, надявам се, вие можете да разберете.Ако продуктът е силно седне, поради неправилни методи, измиване, моля, свържете се с нас навреме, ние сме готови да предоставят 100% възстановяване.

Опции за продукта

Свързани продукти