.

.

Крем за уголемяване на гърдите Крем За уголемяване на гърдите Бърз растеж, Крем за гърди, Крем за укрепване и стягане на бюста, уголемяване на обема на гърдите, Увел?

Крем за уголемяване на гърдите Крем За уголемяване на гърдите Бърз растеж, Крем за гърди, Крем за укрепване и стягане на бюста,

BGN 2.00

Наличност
На склад

[ЕСТЕСТВЕНИ РАСТИТЕЛНИ СЪСТАВКИ] : Крем за уголемяване на гърдите е изработена от КОРЕНА ОСТРОКОНЕЧНОГО МНОГОЪГЪЛНИК, СОЯ ИЗОФЛАВОНИ, ЕКСТРАКТ от АНГЕЛИКА и други естествени съставкиЕфективно уголемяване на гърдите, без никакви странични ефекти. [БЕЗОПАСНО УВЕЛИЧАВАНЕ на БЮСТА] : В сравнение с традиционните скъпа операция за увеличаване на бюста, използването на крем за уголемяване на гърдите е по-безопасно и достъпно, съдържа естествени съставки, не съдържа хормони, мек и не дразни кожата. [ЕЛАСТИЧЕН И плътен пакет] : Нашият крем за уголемяване на гърдите перфектно абсорбира от кожата, което допринася за по-добро активиране на клетките, повишава способността на клетките да се натрупват липиди, ускорява притока на кръв в гърдите и лимфообращение, допринася за бързия растеж на гърдите, прави гърдите по-директен, подпухнали, здрава и подобрява женски извивки. [ЛЕСНО да ИЗПОЛЗВАТЕ] : Нанесете крема около гърдите си и масажирайте с двете си ръце с кръгови движения, за да го впитался.Ако времето позволява, се препоръчва да се използва след къпане.Един път сутрин и един път вечер ефектът ще бъде по-добре, ако ще настояват за използването му в продължение на 1 месец. [СЪВЕТ]:нормално Е да се чувствате горещина и леко парене след прилагане на продукта, моля, не се колебайте да го използвате.Ако имате чувствителна кожа, се препоръчва първо да нанесете малко количество зад ушите, и след това се прилага върху гърдите си, ако няма алергична реакция.

Опции за продукта

Свързани продукти