.

.

Ножици AMABEAyd Ножици от сплав 1pdc с незалепващо покритие, Офис Ножици Студентски Ножици За рязане на хартия Начало размер: 135 * 76 мм (Цвят: синьо)

Ножици AMABEAyd Ножици от сплав 1pdc с незалепващо покритие, Офис Ножици Студентски Ножици За рязане на хартия Начало размер: 135

BGN 0.33

Наличност
На склад

Меката дръжка е удобна за използване, с регулируема чрез завъртане на острието от неръждаема стомана се отличава с висока устойчивост и плавно отваряне и прибиране ➤Нож от неръждаема стомана, извити остриета предпазват от залепване и появата на ръжда. ➤Дръжката е изработена от каучук материал с плавни линии и удобен на пипане. ➤Вал с нисък коефициент на триене, за да се предотврати отслабване и дълголетие. ➤ Остър нож, му е лесно да се придържаме.Меката дръжка е удобна за използване, с регулируема чрез завъртане на острието от неръждаема стомана се отличава с висока устойчивост и плавно отваряне и прибиране. ➤Нож от неръждаема стомана, извити остриета предпазват от залепване и появата на ръжда. ➤Дръжката е изработена от каучук материал с плавни линии и удобен на пипане. ➤Вал с нисък коефициент на триене, за да се предотврати отслабване и дълголетие. ➤ Остър нож, му е лесно да се придържаме.Спецификация : единичен упаковкаматериал : ABS + неръждаема стальразмер : 135 * 76 ммцвет : тъмно синьо, бяло, червено.

Опции за продукта

single package:
Material:
ABS + stainless steel
Size:
135 * 76MM
Color:
dark blue, white, red

Свързани продукти