.

.

Tofficu 2 Кутии По 10 Ролки, Цветно тиксо, Определени изолент за Васи Хартиени Ленти за Васи Опаковане Лента направи си САМ Хартиена Залепваща Лента Декоративна Залепва?

Tofficu 2 Кутии По 10 Ролки, Цветно тиксо, Определени изолент за Васи Хартиени Ленти за Васи Опаковане Лента направи си САМ Хартиена Залепваща

BGN 4.64

Наличност
На склад

Албум за АЛБУМИ със собствените си ръце - лесно се почиства и се нарязва, при премахване не оставя лепкави следи върху повърхностиДЕКОРАТИВНА ЛЕНТА ЗА ПРИКРИВАНЕ на WASHI - Изработени от висококачествена хартия и уникална техника за стенописи, те са нежни и ярки цветове.Тиксо - Изработени от изключително на хартия и уникална техника colorization, те са нежни и ярки цветове.ШИРОКАТА ЗАЛЕПВАЩА ЛЕНТА WASHI - от него можете да украсите всичко, което ви харесва, за да се създаде удобен настроение в живота си, лесно, как да се промени дрехите си.ЗАЛЕПВАЩА ЛЕНТА за БРОДЕРИЯ - лесно се отстранява.Можете да ги тури в своите джобове, пеналы и раници.Албум за АЛБУМИ със собствените си ръце - лесно се почиства и се нарязва, при премахване не оставя лепкави следи върху повърхности.ДЕКОРАТИВНА ЛЕНТА ЗА ПРИКРИВАНЕ на WASHI - Изработени от висококачествена хартия и уникална техника за стенописи, те са нежни и ярки цветове.Тиксо - Изработени от изключително на хартия и уникална техника colorization, те са нежни и ярки цветове.ШИРОКАТА ЗАЛЕПВАЩА ЛЕНТА WASHI - от него можете да украсите всичко, което ви харесва, за да се създаде удобен настроение в живота си, лесно, как да се промени дрехите си.ЗАЛЕПВАЩА ЛЕНТА за БРОДЕРИЯ - лесно се отстранява.Можете да ги тури в своите джобове, пеналы и раници.Осъществяване списък 2 x кашони по 10 ролки, декоративни ленти Характеристики - Размер : около 7,8x6,5x3,5 см мультяшная тиксо. - Цвят : Както е показано на кодиране. - Материал : органайзер от лента Washi washi. - Това може да се обстановка всичко, което ви харесва, за комфортен настроението в живота си, лесно, как да се промени декоративна стикер washi на дрехи. - Лесно се възприема.Можете да ги тури в своите джобове, пеналы и раници, и др ktape. - Уникална залепваща лента с цифри, която позволява лесно изолиране на страниците на календара, опаковане, албум за албуми и консумативи, занаяти, органайзер за ежедневника, книги и цветна самозалепваща лента за опаковане на подарък.

Опции за продукта

Свързани продукти