.

.

Volodarsky 1 бр. = 19.5 инча 40 бр. пластмасови пръти за заваряване ABS/PP/PVC/PE заваръчни пластмасови пръти за заваряване пистолет /с пистолет с горещ въздух (на всеки 10 бр. пръти)

Volodarsky 1 бр. = 19.5 инча 40 бр. пластмасови пръти за заваряване ABS/PP/PVC/PE заваръчни пластмасови пръти за заваряване пистолет

BGN 6.30

Наличност
На склад

1 Много висока устойчивост на износване, седем пъти износостойче стомана, в четири пъти по-висока от PTFE. Много висока устойчивост на износване, на повърхността на изделия почти не се придържа към друго съдържание. Добра устойчивост на ниски температури, на пропан-бутан азот (- 196) тя все още има удължаване. Нетоксичен и чист материал UHMW-PE, който е материал, одобрен от агенцията за контрол на храните и лекарствата (FDA) и Министерството на земеделието на САЩ (ASDA) за приложение в хранително-вкусовата промишленост и медицината. Добра самосмазываемость, е същата като тази на PTFE, по-добре, отколкото смазочни масла с добавка на стомана и месинг. Много висока устойчивост на износване, седем пъти износостойче стомана, в четири пъти по-висока от PTFE. Много висока устойчивост на износване, на повърхността на изделия почти не се придържа към друго съдържание. Добра устойчивост на ниски температури, на пропан-бутан азот (- 196) тя все още има удължаване. Нетоксичен и чист материал UHMW-PE, който е материал, одобрен от агенцията за контрол на храните и лекарствата (FDA) и Министерството на земеделието на САЩ (ASDA) за приложение в хранително-вкусовата промишленост и медицината. Добра самосмазываемость, е същата като тази на PTFE, по-добре, отколкото смазочни масла с добавка на стомана и месинг.Описание на продукта Размер : на ВСЕКИ 10 бр. заваръчни пръчки на Помещение и включва : 10 бр.5 инча Електрод трябва да се използва с пластмасова заваръчната горелка ПП електрод (кола до след крило, броня, на корпуса на акумулатора, вътрешната плоча мотор, пластмасов резервоар за вода от полипропилен, тръби от полипропилен) PE електрод (химически пластмасови варели, пластмасов боклук, химически тръбопроводи, бирария кутия) PVC електрод (пластмасов улей от PVC, мивка от PVC тръби) ABS електрод (корпуса на акумулатора на автомобила / мотора, компютърна обвивка).

Опции за продукта

Свързани продукти