.

.

NUOBESTY 1 бр., фън шуй, Детско съоръжение за съхранение, Прасе, Очарователен резервоар цветове Бичи мляко, Чудесен Детски подарък, Пари, Рожден Ден, Монета, Фигурка на Кр?

NUOBESTY 1 бр., фън шуй, Детско съоръжение за съхранение, Прасе, Очарователен резервоар цветове Бичи мляко, Чудесен Детски подарък,

BGN 3.98

Наличност
На склад

Касичка за млякото на крави : Този продукт е направен от ламарина, лек и предназначен за продължителна употребаСпестовна банка за животни : това може да е подарък на детето си за рождения ден, е детска играчка, инструмент за управление на финансите на детето.Детска касичка : Това е един уникален и креативен подарък, вашите малки момчета и момичета ще се радвам да получа тази касичка.Китайски подарък-талисман : това е един чудесен начин за запазване на първите монети на вашето дете, а също и развитие на играчка за децата, да се научат да управляват парите си.Подарък за китайската Нова година : Очарователен дизайн с изображение на крава може значително да привлече вниманието на вашето дете, е много забавен и очарователен.Касичка за млякото на крави : Този продукт е направен от ламарина, лек и предназначен за продължителна употреба.Спестовна банка за животни : това може да е подарък на детето си за рождения ден, е детска играчка, инструмент за управление на финансите на детето.Детска касичка : Това е един уникален и креативен подарък, вашите малки момчета и момичета ще се радвам да получа тази касичка.Китайски подарък-талисман : това е един чудесен начин за запазване на първите монети на вашето дете, а също и развитие на играчка за децата, да се научат да управляват парите си.Подарък за китайската Нова година : Очарователен дизайн с изображение на крава може значително да привлече вниманието на вашето дете, е много забавен и очарователен.Осъществяване на Списък 1 x кутия за пари Характеристики -Тънка работа, прозрачна фигура на крава, пръски боя, ярки цветове, китайски подарък-талисман. - Цвят : Паричен кутия от млечна крава Случайно цвят. - Покриване на спестовната банка може да се отвори, което улеснява извличане и поставянето на монети в прасенце на едър рогат добитък. - Дизайн с голям капацитет, ви позволява да спестите, като банкноти и монети и т. - Материал : Скулптура на бик от калай. - Това може да е подарък на детето си за рождения ден, е детска играчка, инструмент за управление на бебето и т.

Опции за продукта

Свързани продукти