.

.

Масажно Масло за стягане на бедрата Bootypro, Естествено Билкови Масажно Масло за Стягане на бедрата, Масло за стягане на задните части, за Жени (1 бр.)

Масажно Масло за стягане на бедрата Bootypro, Естествено Билкови Масажно Масло за Стягане на бедрата, Масло за стягане на

BGN 16.44

Наличност
На склад

❣【Масло за увеличаване на обема на свещеници】 Етерично масло за стягане на задните части подобрява разпуснатост, обвисание и равнината на задните части, като придава им еластичност и S-образна извивкаКостюм за всички жени, които мечтаят да имат красиви бедра. ❣【Гладка кожа】 Хидратиращи и подхранващи грижи ще запази кожата ви по-гладка и нежна, ще увеличи еластичността на кожата и придава на вашите задните си части еластичността и младостта. ❣【Грижи за задните части】 Придава на кожата на задните части на еластичността, овлажнява и придава жизненост и сила.Осигурете хидратиращи и подхранващи грижи за кожата, подобряване на еластичността на кожата и направете я по-гладка и нежна. ❣【Възстановява еластични бедрата】 Ефективно се бори с бугристой, плоска и суха кожа.В резултат на това помага за връщане на вашите бедрата пълнота. ❣【Лесна употреба 】 Нанесете етерични масла на бедрата.Масаж нагоре, надолу и в страни, в рамките на няколко минути.Продължавайте да втрива маслото в кръгови движения, докато напълно се абсорбира.Спецификация : Съдържание нето : 10 мл Срок на годност : 3 години Начин на съхранение : Моля, съхранявайте на хладно и сухо място.Пратката включва : 1/2/3 бр. * Масажно масло за стягане на бедрата Забележка : 1. Непълнолетни, бременни жени и интимните части на тялото травми и не могат да бъдат използвани 2. Допускане за ръчно измерване е 2-5 г. Моля, не возражайте 3. Поради разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Много ви благодаря.

Опции за продукта

Net content:
10ml
Shelf life:
3 years
Storage method:
Please store in a cool and dry place.
Package Included:
1/2/3pcs * Hip Lifting Massage Oil :
Note:
1. Minors, pregnant women and private parts are injured and cannot be used :
2. Manual measurement tolerance is 2-5g. Please don't mind :
3. Due to the differences between different monitors, the image may not reflect the actual color of the item. Thank you very much :

Свързани продукти