.

.

сутиен maa mma Slimory, за детоксикация, даване на форма и мощен лифтинг на лицето с ефект на лимфен дренаж Slimory. (XX-Large, черна кожа)

сутиен maa mma Slimory, за детоксикация, даване на форма и мощен лифтинг на лицето с ефект на лимфен дренаж Slimory. (XX-Large,

BGN 0.33

Наличност
На склад

[Формиращ и силно стягащ сутиен] : незабавно придава на гърдите форма и контур, като предотвратява обвисание, създаване на по-живо и гладка форма при пълна подкрепа [Удобни и дишащи] : Дантелен сутиен е изработен от висококачествен найлонов плат, мека, удобна и дишаща, което повишава комфорта при носене и създават секси и модерен начин. [Завързана дизайн] : Кухи завързана дизайн приподнимает, подчертава и очертава гърдите, идеално демонстрира сексуалните си завои, прави сте за най-секси и ви прави по-привлекателни за вашия любим. [Повишаване на имунитета] : Лимфната система е много важно за човешкото тяло.Това може да помогне да се изведат токсините, излишните мазнини и други нежелани вещества от организма, повишаването на имунитета. [Подходящ за всякакви поводи] : Този сутиен всеки ден, могат да се използват за практикуване на йога, тренировки, фитнес, всякакъв вид тренировка или ежедневна употреба.Този сутиен съчетава в себе си стил, функционалност и производителност.Параметри : Материал : найлон Цвят : цвят на кожата, черен, син Размери : M, L, XL, XXL, 3 XL, 4 XL, 5 XL Характеристики : дишащ и удобен Стил : casual Дебелина : стандартна Приложими хора : Жените на Помещение включва : 1 * Формиращ и мощен лифтинг сутиен Забележки : 1. Поради различни монитори и светлинни ефекти актуалния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Моля, консултирайте се с таблицата за размери, за да се избегнат проблеми. благодарим ви за разбирането. Във връзка с различните региони и да споделите местоположението си, моля, запознайте се с препоръчаните размер или изберете по-голям размер при покупката, за да можете да закупите подходящия вас продукт.

Опции за продукта

Material:
Nylon
Color:
Skin color,black, blue
Sizes:
M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL
Features:
breathable and comfortable
Style:
Casual,everyday
Thickness:
Standard
Applicable people:
Women
Package includes:
1*Shaping & Powerful Lifting Bra:
Notes:
1. Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown in the pictures.:
2. Please refer to the size chart to avoid problems. thank you for understanding.:
3. Due to different regions and locations, please refer to the recommended size or choose a larger size when purchasing, so that you can purchase the product that suits you:

Свързани продукти