.

.

Набор от Кухи Перфораторов, 20pcs 5 мм От Въглеродна Стомана Цвете Бормашина Дупка Инструмент Кожена Занаятчийски Перфоратор за Колан само за Украса Кесията на Колан?

Набор от Кухи Перфораторов, 20pcs 5 мм От Въглеродна Стомана Цвете Бормашина Дупка Инструмент Кожена Занаятчийски Перфоратор за Колан

BGN 14.73

Наличност
На склад

Този предмет е предназначена за производството на изделия от кожа със собствените си ръцеКухи тренировки кладенци в прокладках, кожа, пластмаса, гума, винил и други меки материали.Лесен за работа без много разходи на енергия, просто инсталирайте перфоратор в точното положение и силно ударяйте с чук или киянкой. гладка дръжка няма да нарани ръката при нанасяне на ударите.Добри инструменти за изработка и украса на кожата ще ви помогнат да направите вашия портфейл, колан или чанта уникални и персонализираните.Точно отшлифованные канали и режещите ръбове, остри ръбове оставят чист, готов за употреба дупка почти във всеки материал.Размери удар представляват 5 мм. Изработен е от въглеродна стомана, закалена при висока температура, силни и издръжливи.Този предмет е предназначена за производството на изделия от кожа със собствените си ръце.Кухи тренировки кладенци в прокладках, кожа, пластмаса, гума, винил и други меки материали.Лесен за работа без много разходи на енергия, просто инсталирайте перфоратор в точното положение и силно ударяйте с чук или киянкой. гладка дръжка няма да нарани ръката при нанасяне на ударите.Добри инструменти за изработка и украса на кожата ще ви помогнат да направите вашия портфейл, колан или чанта уникални и персонализираните.Точно отшлифованные канали и режещите ръбове, остри ръбове оставят чист, готов за употреба дупка почти във всеки материал.Размери удар представляват 5 мм. Изработен е от въглеродна стомана, закалена при висока температура, силни и издръжливи.Характеристики : -Изработен е от въглеродна стомана, здрав и издръжлив. -Лесна за използване, просто инсталирайте перфоратор на място и силно ударяйте с чук или киянкой. -Гладка дръжка не причинява вреда на ръката при нанасяне на ударите. -Лесна работа, без твърде много на разхода на енергия. -Този предмет е предназначена за производството на изделия от кожа със собствените си ръце. -Добри инструменти за производство на кожата и украса.

Опции за продукта

Свързани продукти