.

.

Homoyoyo Дръжка Орех Инструмент за 30 Бр Дръжки за чекмеджета, Месингови Дръжки За чекмеджета, Месингови Дръжки за Шкафове Врата Дръжка Врата копчето на кабинета Врата-?

Homoyoyo Дръжка Орех Инструмент за 30 Бр Дръжки за чекмеджета, Месингови Дръжки За чекмеджета, Месингови Дръжки за Шкафове Врата Дръжка

BGN 0.33

Наличност
На склад

Цинк сплавДръжка врата на кабинета : Дръжка на шкафа за кабинет на Дръжката на гардероба на Дръжката на гардероба е Много подходящ за шкафове, скринове, чекмеджета, гардеробных и офиси, елегантни врати дръжки.Дръжки на гардероба : Трайни и издръжливи, безопасни и практични, продължават дълго време, лесно се поддават на корозия.Вратата дръжката е от сплав за шкаф : Дръжка за шкаф може да бъде под кухненски шкафове, мебели вратите, тумбах, кутии писмено масата, повдигащи чекмеджета гардероб или книжарници шкафове.Дръжка за шкаф : Ретро и щедър дизайн, подходящи за всеки стил на украса на дома, гъвкави и декоративен. Инструмент за нит : дръжка за шкаф - отлична алтернатива на старите комодам, а дръжките на вратите да променят интериора на вашия дом.Списък на пакетите 5 бр. x 6 × Дръжки за шкафа 5 бр. x 6 × Винтове Характеристики - Изключителна изработка и уникален дизайн, правят вашите мебели са по-деликатни, по-привлекателни за подмяна на мебелна дръжка. - Здрава и устойчива, безопасна и практически, може да продължи дълго време, кръгла дръжка с винтове лесно разъесть. - Заменете старата или счупена дръжка на нова, която е лесна за инсталиране и използване.Лесен за използване дръжка на шкафа. -Материал : дръжки за шкафове от с сплав - Дръжка за шкафове е много подходящ за шкафове, скринове, чекмеджета, гардеробных и офиси, елегантни дръжки на вратите с кръгли дръжки. - дръжката е от с сплав могат да придадат елегантност, красотата на вашата стая, нежна и елегантна дръжка за декоративен шкаф.90 X0 метална дръжка на шкафа. -Цвят : както е показано доброто дръжки Информация за стоки Дръжка за шкаф Това умение може да ви мебели още по-впечатляващо.дръжки за гардероб Търси копчето за настройка на шкафове, чекмеджета и дверц шкафове?В тази дръжката на гардероба от с сплав използвани издръжливи материали премиум-клас, които отговарят на всички изисквания и могат да бъдат безопасни за дълго време.

Опции за продукта

Свързани продукти