.

.

SUPRBIRD 32 Бр. Ключодържател с Детски Ангел, Сувенири за парти в чест на Детската Душа, Украшения във формата на Ангел под формата на Душата на Детето с Торби от Органза ?

SUPRBIRD 32 Бр. Ключодържател с Детски Ангел, Сувенири за парти в чест на Детската Душа, Украшения във формата на Ангел под

BGN 2.67

Наличност
На склад

? Ангел "Подаръци със собствените си ръце" символизира защита и късмет, дръж го на въже или торбичка от органза като подарък, като изпраща най-дълбоките благословии на гостите ? "Украса за партита" В тези торбички от органза, може да се съхранява бонбони, шоколадови бонбони и малки подаръци.Ключодържател Angel pearl може да се виси на въжето или на други подаръчни кутии, които създават щастлива атмосфера. ? Комплект ключодържатели с ангела "Occasion" може да се използва като подарък или отплата за подарък на детски душ, сватба парти, моминско парти, свети Валентин, Коледа, парти по повод деня на раждането, кръщението. ?"Което се" 32 ключодържател с перли ангел 2 цвята + 32 парчета подарък пакети от бяла органза + 32 етикети с благодарност.Можете да поставите бонбони или подарък в опаковка от органза, напишете своите благословения върху етикет с благодарност и мач с брелоком angel и като подарък за гостите. ? Ключодържател "Качествен материал" е изработен от сплав с, който лесно се окислява и кора се превръща черно.Висулка, изработена от изкуствени перли, ярки цветове.Здрав и издръжлив, които могат да ви съпътстват дълго време.Характеристики : - Използва се за съхранение на шоколади и подаръци, създаване на една щастлива атмосфера на партито. Е подходящ за младоженци и детската душа, сватбени партита, подаръци за кръщене. Донесе късмет на собствениците и гостите. Можете да напишете името и благословията на етикета. Подвешивается на въже, коледа дървото или кутия за подарък.Спецификация : Цвят : синьо и бяло Материал : цинк, сплави и изкуствени перли.Продуктът включва : 32 * ключодържател-ангел. 32 * Подаръчни торбички от органза. 32 * етикет : "Благодаря".

Опции за продукта

Color:
Blue & White
Material:
Zinc alloy & faux pearl.
Product include:
32 * Angel keychains.:
32 * Organza gift bags.:
32 * thank you tags.:

Свързани продукти