.

.

48 Бр. Комплект за детска отстъпи без мастило включва 16 бр. Пъстра чернильную тампон и 32 бр. карти за отпечатъци от детски ръце и крака, комплект за отпечатъци от куче?

48 Бр. Комплект за детска отстъпи без мастило включва 16 бр. Пъстра чернильную тампон и 32 бр. карти за отпечатъци от детски ръце и

BGN 3.00

Наличност
На склад

Комплект детски мастило за ръце и отпечатъци от крака : комплектът включва 32 лист картички с отпечатъци и 16 броя касети възглавници clean touch 16 различни цвята, а именно от жълто, оранжево, лилаво, червено, светло розово, тъмно зелено, черно, кафяво, светло синьо и така нататък; това е достатъчно за създаване на цветни отпечатъци на ръцете или кракатаБезопасни и надеждни : мастило тампон за отпечатъци от лапи и детски кошари е изработен от надежден и качествен материал, действително нетоксичен и безопасен за употреба от повечето хора и животни, от състава на мастилото и надеждна фолио, осигуряващи безопасността на всеки детайл отпечатъци от ръцете и краката.Лесна за употреба : поставете тампон с детски мастило на карта с отпечатъци и натиснете копчето или крак дете страна нагоре, за да са на картата с отпечатъци, се оказа красив отпечатък на ръка или отпечатък на крак, лесен за работа и не отрицателен твърде много време.Подходящи размери : размер тампони за печат "лапа" е около 4,72 х 3,15 инч, а размерът на много черен повърхността -3,7 х 2.2 инча, всяка част е подходящ за писалки или краката повечето бебета, малки домашни любимци, като котки, кучета и други, по-удобен за създаване на въздействащо пръстови за вашите космати приятели.Чудесен подарък : комплект "Детски кошари и отпечатъци от крака" е удобно да изпрати на своите приятели, съседи, братя и сестри, а също и роднини с децата си или домашните любимци, практичен и интелигентен, за да могат редовно да свали отпечатъци от крака и дръжки на своите деца по време на растежа им, като всеки момент растеж.

Опции за продукта

Свързани продукти