.

.

Акумулаторна Прожектор MIXILIN, Ръчно ловен фенер с мощност от 100 000 Лумена, Led Прожектор с подсветка на Кочан и статив, Лек и супер ярък Прожектор за лов, разходка с лодк?

Акумулаторна Прожектор MIXILIN, Ръчно ловен фенер с мощност от 100 000 Лумена, Led Прожектор с подсветка на Кочан и статив,

BGN 0.33

Наличност
На склад

☀【Голяма жълта светлина има силна проникваща способност; топло бяла светлина е ярка и не ослепителен ☀【Cob Light 3 Режима на】Странични светлини имат 3 режима на високо, ниско и червено-синьо проблясване, които могат да се използват като работни лампи с високо и ниско режими и режими червено / синьо проблясване може да се използва като аварийно осветление. 【Време на употреба 10 часа】 Акумулаторен прожектор идва по стандарт с капацитет 12000 ма, който може да работи непрекъснато в продължение на 10 часа в нисък режим и 8 часа в най-високия режим. ☀【USB зареждане и показване на хранене 】 Вграден USB порт за зареждане, който може да се зарежда от адаптер за захранване, мобилно устройство, компютър и други устройства с USB изход, 4 сини led индикатори за индикация на състоянието на зареждане(25%,50%,75%,100% ).И като мобилен източник на захранване стабилизируйте си умно, сигурно и не изисква безпокойство обзавеждане. ☀【Лесно да носите със себе си】 Мощен голяма хирургична лампа идва със сгъваем статив с регулируема лента, инсталирайте го на статив и велосипедную стойка или виси на тялото си с помощта на каишка.Професионално разработена дръжка няма да доведе до умора у ръцете след продължителна употреба. ☀【Че ще получите】 1 * прожектор W5123, 1 * USB кабел за зарядно устройство, 1 * сгъваема поставка, 1 * презрамка. 2 години без причина за връщане.Нашата цел е да ви предоставим най-доброто. ☀【Предупреждение нагоре】 В режим на превключване на осветление, трябва дълго време да кликват ключ, за да превключвате между режим на основното осветление или режим на странично осветление.В статив има скрит бутон, който можете да затегнете чрез затягане на бутона. Високи режими / Ниски режими / Modes светлинни ефекти.Осветление трудно светлина : 100000 лумена. 7 Режима на затъмняване (основен светлина) : бяла светлина (високо-ниско) / Жълта светлина (високо-ниско) / Топла бяла светлина (високо-ниско-светкавица). 3 Режима на затъмняване (на страничната светлина) : Висок / нисък / режим на червени и сини предупреждение.Източник на захранване : Вградена акумулаторна батерия (изисква и е включен в комплекта).Време осветление в режим на основното осветление : около 10 часа.Време осветление в режим на странично осветление : около 24 часа.Изключително дълъг живот : издържа над 100 000 часа.Ниво на водоустойчивост : IPX5 (не слагайте я във водата).При инсталиране на статив има скрита завъртане бутон, просто завъртете я по посока на часовниковата стрелка, за закрепване на статив към прожектору.Моля, дълго кликнете върху ключа, за да включите основната или странична светлина.Не облучайте очите директно, за да не ги боли.

Опции за продукта

Свързани продукти