.

.

Безжична Камера Крилото на разговора MUBVIEW с перезвоном, видео домофон - Без абонаменти, Промяна на гласа, Зони за движение, 1080HD, PIR-откриване на човек, Wi-Fi На 2,4 Ghz, Инте?

Безжична Камера Крилото на разговора MUBVIEW с перезвоном, видео домофон - Без абонаменти, Промяна на гласа, Зони за движение, 1080HD,

BGN 35.39

Наличност
На склад

От основаването си през 2016 г MUBVIEW се стреми да бъде поддръжник на разумния начин на живот.MUBVIEW не само се фокусира върху технологии и отлично обслужване, но и обръща специално внимание на личния живот на клиентите.Записаното видео ще бъде шифрирано военните ниво, за да можете да се насладите на абсолютна сигурност.Повишете своята сигурност, с помощта на MUBVIEW smart battery doorbell.Защитава поверителността и елиминира рисковете за сигурността чрез прикриване на оригиналния глас.Идеална за жените, които живеят в къщи сами и за по-малките деца.Забавни настройки на гласа ви правят да изглежда като дядюшку или клоун.Да се забавляват с камера на крилото на разговора Mubview!.Знайте посетители, преди да се обадите и чука.Поздравете своите посетители по всяко време и на всяко място.Задайте работно време по този начин, за да се гарантира, че вашето време за почивка не бъде нарушена.Автоматично записване под формата на кратък видео (0-30 секунди), при засичане на движение на човека. ????? ??????? & ????-???? ??????????? : Благодарение на подобрена функция за промяна на глас безжичен звънец MUBVIEW може да скрие действителната пол и възраст.Идеален за възрастни хора, деца и жени, които живеят в самота.Двупосочен домофонна система ви дава възможност да говорят с куриери или посреща посетители по всяко време и на всяко място. Само Wi-Fi с честота 2,4 Ghz. ?????? ???? & ??? ????? ????????? : Благодарение на вградения сензор за движение, този звънец Wi-Fi веднага ще ви предупреди за появата на човека.Пет регулируеми нива на чувствителност и настройка на зоната на движение позволяват да се избегне получаването на чести и ненужни за уведомяване. ????-????? ???? & ????? ?? ????? : Ще Получите детайли на изображението и охватите голяма част от площта на вашата входна врата с висока резолюция 1080 P и зрителен ъгъл от 120 °.Осигурете безопасността на вашия дом с помощта на инфрачервени очила за нощно виждане и никога да не пропуснете нищо.Безжична камера крилото на разговора защитават вашия дом нощ и ден. ???????????? ??????? & ??????? ????????? : Този звънец, захранван от батерии, с период на служба до 3 години, също така осигурява по-ниска консумация на енергия и бърза зареждането на батерията.Благодарение на водонепроницаемому и пыленепроницаемому корпуса IP65 видео домофон осигурява невероятно време на работа в режим на готовност и издръжливост. ???????? ??????? & ???-????? ??????? : Запазвайте клипове на локална SD карта с обем до 128 GB (не е включена в комплекта), без никакви скрити такси.Вижте исторически кадри от облак в рамките на 30 дни от 7-дневната пробна версия на абонаментен план.Нашите камери за видеонаблюдение на входовете на повиквания защитават вашите данни чрез криптиране.

Опции за продукта

Свързани продукти