.

.

4 Опаковки, + 3,50 Отличен преглед за Многократна употреба Наклеивающиеся бифокални лещи за четене, Увеличительная Залепваща стикер за лещи за четене, Спортни Слънче?

4 Опаковки, + 3,50 Отличен преглед за Многократна употреба Наклеивающиеся бифокални лещи за четене, Увеличительная Залепваща

BGN 21.59

Наличност
На склад

Използвайте препарат за миене на чинии и топла вода и избършете обектива вътре голямо количество течаща вода в мивката, докато не остане пянаНамокрете лещи и надетую на тях пръчка под течаща вода и леко натиснете надолу с пръчка в долната, вътрешната повърхност на лещата.Повторете за други обективи. Извадете от водата и ги подсушете с хартиена кърпа.Ако поставянето на грешна или се намират мехурчета, махнете кората и започнете всичко отначало.Докато той е готов за незабавна употреба, се препоръчва да се даде му се да престои до 2 часа преди употреба.Ако след няколко часа или дни все още се образуват мехурчета, ще трябва да повторите процедурата още веднъж. изкуствени лещи превръщат всички точки в увеличителни бифокални очила за четене, просто натиснете и залепете Превъзходни, без мехурчета, без изкривявания, оптична разделителна способност. 4 двойки (8 лещи) са залепени на стъклата на най-ниска цена; Комплексно използване : Отличен лупа за носене на очите, например, слънчеви очила, защитни очила, очила за спорт, колоездене и стрелба; ние просто продаваме висококачествени продукти, ако не сте доволни, моля, свържете се с нас за да получите пълно възстановяване;.

Опции за продукта

Свързани продукти