.

.

VR Cover Скоба за фитнес интерфейс за лице и Удобна смяна на пяна на Защитно покритие на обектива за Oculus / Meta Quest 2 (тъмно синьо и черно + Комфортна пяна)

VR Cover Скоба за фитнес интерфейс за лице и Удобна смяна на пяна на Защитно покритие на обектива за Oculus / Meta Quest 2 (тъмно синьо

BGN 0.33

Наличност
На склад

✅ 6 аксесоари за виртуална реалност, за Oculus / Meta Quest 2 : предната интерфейс, работа на смени пяна Minimal, Standard и Comfort, защита носа и капачката на обектива ✅ Намалява ръми : Група за лична интерфейс е вентилируемую конструкция, осигуряваща по-добър въздушен поток и предотвращающую ръми обектива.Идеален за вашите интензивни тренировки. ✅ Актуализация на лицето подплата : нашите регулируеми пенопласты ще ви позволи да изберете подходящата за кацане.Изработени от изкуствена кожа, те са устойчиви на пот, лесно протираются и хигиенични. ✅ Освобождаване на налягането : по-меки, отколкото оригиналната пяна, тези сменяеми калъфи добре лягат върху лицето и осигуряват продължителен комфорт по време на сесии. ✅ 3 вид на порест каучук комплект : Минималната пяна за увеличаване на зрителното поле, стандартна пяна за усещане, подобно на стандартна пяна и комфортна пяна за допълнителна мекота и набивки. 6 аксесоари за виртуална реалност, за Oculus / Meta Quest 2. 6 аксесоари за виртуална реалност, за Oculus / Meta Quest 2.

Опции за продукта

Свързани продукти