.

.

Калъф за сензорния контролер KIWISMART и каишка на глезена за Oculus Quest/ Аксесоари за сензорния контролер Oculus Rift S с регулируема каишка на китката (не за Oculus Quest 2)

Калъф за сензорния контролер KIWISMART и каишка на глезена за Oculus Quest/ Аксесоари за сензорния контролер Oculus Rift S

BGN 14.39

Наличност
На склад

[Най-добрата защита] Наколенник за сензорни контролери Oculus Quest и Oculus Rift S ви позволява да се освободи ръката си от контролери по време на работа във виртуална реалност, а също така осигурява допълнителна защита на вашите контролери с помощта на каишка на китката и силиконов защитен своята практика [Идеален] Силиконов калъф е специално разработен за сензорни контролери Oculus Quest и Oculus Rift, за да защити своя VR-контролер от удари, драскотини и замърсявания.Конструкция ръкохватка с противоударен увеличава триене и осигурява по-добро сцепление. [Стабилно удобен] е Изработен от висококачествен материал от изкуствена кожа, каишка на глезена нескользящий, издръжлив и лесен.Каишка за китката изработен от устойчив полиэстерового futon на материала и е по-удобно и защитени от изпотяване, от оригиналните въжета Oculus. Освен това, в капака на контролера използва силиконов материал, който контур ръкохватка за по-удобен. [Регулируема] Найлон вълшебна лента на наколеннике и прибиращ детайл от КОМПЮТЪР към ремешке за китката може да има регламентирана дължина.В резултат на колани могат да се използват за ръцете и китките с различни размери.За вашите възможности, предвидени 2 режима на инсталация : държи ръкохватката на контролера с помощта на гумена линия или стопанката връзва гумена линия до кръга контролер. [Обслужване на клиенти] Ние осигуряваме на ученето през целия сервизно обслужване в нашия каишка oculus quest-knuckle.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, без колебание.Нашият екип от резервни части за поддръжка е винаги на ваше разположение 24/7. [Най-добрата защита] Наколенник за сензорни контролери Oculus Quest и Oculus Rift S ви позволява да се освободи ръката си от контролери по време на работа във виртуална реалност, а също така осигурява допълнителна защита на вашите контролери с помощта на каишка на китката и силиконов защитен своята практика. [Идеален] Силиконов калъф е специално разработен за сензорни контролери Oculus Quest и Oculus Rift, за да защити своя VR-контролер от удари, драскотини и замърсявания.Конструкция ръкохватка с противоударен увеличава триене и осигурява по-добро сцепление. [Стабилно удобен] е Изработен от висококачествен материал от изкуствена кожа, каишка на глезена нескользящий, издръжлив и лесен.

Опции за продукта

Свързани продукти