.

.

Калъф за контактни лещи VORDRASSIL MC2 с ръчна машина за почистване на контактни лещи, преносима кутия за контакти с огледални пинцетами, за флакон разтвор за ежедневно п?

Калъф за контактни лещи VORDRASSIL MC2 с ръчна машина за почистване на контактни лещи, преносима кутия за контакти с огледални

BGN 3.60

Наличност
На склад

?【Средство за почистване на контактни лещи ръчно】 : Просто поставете на контактни лещи в количката с малко количество разтвор за контактни лещи и след това отворете капака за почистване на лещи ?【Което е включено в комплекта】 Този комплект C1 съдържа 1x ръчна пишеща машина за почистване на контактни лещи, 1x калъф за контактни лещи с 1 голямо огледало, 1x бутилка с разтвор, 1x пинсети за поставяне на контактни лещи, 1x пръчка за отстраняване. ?【Малък, лек и преносим】 в началния етап На проектиране сме искали да ни калъф за контактни лещи не само лесно решал проблем, но е стилен и способни 'да се слее' във всяка ситуация — можете да го носите със себе си в раницата, джоб, дамска чанта и косметичке.Благодарение на стилен повърхността и красив цвят, той ще изглежда невероятно, където и да решите да го използвате.Това е най-добрият избор за подарък за вашите приятели. ?【Запечатани конструкция】 Запечатани конструкция позволява протичането или разливане на разтвора, за да се грижи и поддържа контактните лещи влажни. ?【Нашата гаранция за вас】 : Ние осигуряваме на строги стандарти за производство и качество на нашите продукти, защото удовлетворението на клиентите е основната ни цел.Освен това, ние предлагаме 100% гаранция за удовлетвореност.Ако с някаква стока, която сме ви изпратили, проблеми, можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще ви възстановим парите!Зрителната умора, замъглено зрение.Неприятното усещане за чуждо тяло.Устойчивост на очите намалява.Алергично възпаление. "Ръчно пране" лесно води до появата на драскотини, лесно да се повреди обектива.Накисване в разтвор, за да се грижи не позволява лесно да се изчисти от останките на слъзния протеин.Завъртете капака за почистване на лещи - това е един вид мека почистване без увреждане на контактни лещи. 1x ръчна машина за почистване на контактни лещи. 1x калъф за контактни лещи с голямо огледало. 1x флакон с варов разтвор. 1x пръчка за отстраняване.

Опции за продукта

Свързани продукти