.

.

Комплект за почистване на очила /Слънчеви очила - Средство за почистване на лещи с 2 комплекта резервни тампони, Спрей за почистване на лещи, 3 Кърпи от микрофибър - Б?

Комплект за почистване на очила /Слънчеви очила - Средство за почистване на лещи с 2 комплекта резервни тампони, Спрей за почистване на

BGN 3.50

Наличност
На склад

1x Средство за почистване на очила с 2 подложки 4x Дубликат на уплътнението за почистващо средство. 1x Флакон със спрей за почистване на лещи (1 унция / 30 мл). 2x Кърпа за почистване от микрофибър (7 x 6 инча / 17,8 x 15,3 см). 1x Кърпа за почистване от микрофибър (5,5 х 3,14 инча / 14 х 8 см). ✅ ► Комплект за почистване Cam Kix предназначени за бесшерстного отстраняване на пръстови отпечатъци, прах и изтичане от вашите очила и слънчеви очила. ✅ ПРОСТО СРЕДСТВО ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ЛЕЩИ ►Средство за почистване на лещи снабдена с 2 меки подложки, които позволяват едновременно за изчистване на предната и задната страна на лещи за очила. ✅ Резервни ПОДЛОЖКИ В пакет ► комплектът включва 2 комплекта резервни уплътнения, които лесно можете да махнете / закачите на инструмент за почистване на лещи. ✅ СПРЕЙ ► Просто спрей малък брой почистването течност и се използват за почистване на кърпа от микрофибър.Спрей създава покритие тип "восък и блясък", който предпазва от появата на мръсотия и изтичане в продължение на по-дълъг период от време. ✅ 3 КЪРПИ от МИКРОФИБЪР ►Неабразивные, много меки кърпи от микрофибър са идеални за изсушаване на стъклени повърхности, особено след употребата на почистващо спрей. ✅ ► Комплект за почистване Cam Kix предназначени за бесшерстного отстраняване на пръстови отпечатъци, прах и изтичане от вашите очила и слънчеви очила. ✅ ПРОСТО СРЕДСТВО ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ЛЕЩИ ►Средство за почистване на лещи снабдена с 2 меки подложки, които позволяват едновременно за изчистване на предната и задната страна на лещи за очила. ✅ Резервни ПОДЛОЖКИ В пакет ► комплектът включва 2 комплекта резервни уплътнения, които лесно можете да махнете / закачите на инструмент за почистване на лещи. ✅ СПРЕЙ ► Просто спрей малък брой почистването течност и се използват за почистване на кърпа от микрофибър.Спрей създава покритие тип "восък и блясък", който предпазва от появата на мръсотия и изтичане в продължение на по-дълъг период от време.

Опции за продукта

Свързани продукти