.

.

Порести Хоп от Люфы за душата YHDD, Ексфолиращ Скрубер За тяло с тегло 60 грама, Окото Хоп за вана, Подходяща за всички, Меки и приятни за кожата Аксесоари за банята (4 бр.

Порести Хоп от Люфы за душата YHDD, Ексфолиращ Скрубер За тяло с тегло 60 грама, Окото Хоп за вана, Подходяща за всички, Меки и приятни за

BGN 2.33

Наличност
На склад

【Силна почистваща способност】 : Гъба за баня, изработен от висококачествен найлонов плик, материали, мека и не деформирующаяся, лесно премахва кератин и мръсотията от кожата за дълбоко почистване, като същевременно осигурява удобна душ, без да причиняват вреда на тялото 【Богата пяна】 : Гъба за баня има пухкави структура и тънка еластична рибарска мрежа, която обилно и дълго пяна с малко гел за душ, и може да се използва с всякакъв препарат за миене на тялото или сапун и вода. 【Здрав】 : Хоп за баня с използването на подобрени технологии за връзване, благодарение на което гъба плътна и да я лесно се отпуснете, по-дълъг живот. 【Удобен дизайн】 : Дизайн дантела за душата е удобна за захващане, за да изсъхне след употреба, поддържа сухота и хигиена, среден размер, удобен за захващане. 【Различни цветове】 : Люфа има богат избор на цветове за семейна употреба, всеки може да избере своя любим цвят, перфектно съчетание на цвят за декориране на вашата баня. 【Силна почистваща способност】 : Гъба за баня, изработен от висококачествен найлонов плик, материали, мека и не деформирующаяся, лесно премахва кератин и мръсотията от кожата за дълбоко почистване, като същевременно осигурява удобна душ, без да причиняват вреда на тялото. 【Богата пяна】 : Гъба за баня има пухкави структура и тънка еластична рибарска мрежа, която обилно и дълго пяна с малко гел за душ, и може да се използва с всякакъв препарат за миене на тялото или сапун и вода. 【Здрав】 : Хоп за баня с използването на подобрени технологии за връзване, благодарение на което гъба плътна и да я лесно се отпуснете, по-дълъг живот. 【Удобен дизайн】 : Дизайн дантела за душата е удобна за захващане, за да изсъхне след употреба, поддържа сухота и хигиена, среден размер, удобен за захващане. 【Различни цветове】 : Люфа има богат избор на цветове за семейна употреба, всеки може да избере своя любим цвят, перфектно съчетание на цвят за декориране на вашата баня.

Опции за продукта

Свързани продукти