.

.

Healifty Инструмент за отваряне на Врати Без допир Преносима Дръжка със Защита От Вторични Контакт на Инструмента с Нулев Докосване На дръжката на Вратата на Асансьор?

Healifty Инструмент за отваряне на Врати Без допир Преносима Дръжка със Защита От Вторични Контакт на Инструмента с Нулев Докосване

BGN 0.67

Наличност
На склад

противоэпидемический скоба за отваряне на врати без докосване на сигурно и осигурява поворотную дръжка за вас, вашето семейство или приятели бутон за отваряне на врати с дезинфектант, сигурен и защитен. инструмент за отваряне на врати дръжки Той може да ви защити, когато отворите врата или лифт. дръжка за ръчно натискане на Този лифт скоба за писалки, мини и преносим, можете да го носите със себе си в чантата. мини-инструмент за притискателния лифт е Изработен от висококачествена пластмаса, практически и е здрава.описаниеЭтот инструмент с нулев докосване е оригинален, но не е сложна и лесно за използване.В същото време той е лек на тегло и по-малък по размер, което е приблизително равен на размера на червило.Много е удобно за носене и може да се постави директно в чанта или джоб и не заема много място.Особенностиматериал : пластмаса. Размер : около 11,5x2,5x2,5 см. на Помещение включва инструмент за отваряне на врати без допир Преносима дръжка със защита от вторични контакт на инструмента с нулев докосване на дръжката на вратата на асансьора (синьо).

Опции за продукта

Свързани продукти