.

.

Fodofodo 4 бр. африканска Гъба За Баня, Пилинг на Скрубер За тялото, Отшелушивающее Кърпа За миене на Съдове, Африканска Мрежа За Душата, от Скрубер За Изглаждане на кожа?

Fodofodo 4 бр. африканска Гъба За Баня, Пилинг на Скрубер За тялото, Отшелушивающее Кърпа За миене на Съдове, Африканска Мрежа

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Добър отскок и разтягане на】 : Африканска мрежа гъба е прибл8 инча / 30 см дължина 31,4 инч / 80 см дълги, жилави и растягивающийся, който след разтягане в продължение става все по-дълъг, чудесно, за да измие всички части на тялото без чеп, включително и на гърба, ръцете и краката. 【По-ефективно почистване 】: Отшелушивающая окото за тялото е по-груб, отколкото обикновена кърпа за къпане, но достатъчно мека за ежедневно почистване на тялото. лесно премахва омертвевшую кожата, мръсотия, мазнини, премахва замърсяване, прочищает порите, е подходящ за употреба от жени и мъже, повечето възрасти. 【Материал за по-добро качество】: Нашата дълга гъба за баня, изработен от безопасни и надеждни мрежести материали от нов тип, които са трайни и надеждни при продължителна употреба, лек, но много мощни и добре намыливаются сапун, подходящ за пране в перална машина и да изсъхне бързо благодарение на своята пореста природата, като същевременно осигурява по-чисто и приятно за къпане. 【Е произволна рязане】:Африканската сетчатую плат може да се реже на всеки размер, от нея може да се мият чиниите се мият чаши, да се използва като почистващо средство за други теми.Африканско отшелушивающую на окото може да се пере в машина. 【Топло напомняне】 : Първо леко избледняване е нормално явление и не ще изчезне след няколко приложения, моля, потапяне на продукта в топла вода за 15 минути, преди да използвате. 【Добър отскок и разтягане на】 : Африканска мрежа гъба е прибл.8 инча / 30 см дължина 31,4 инч / 80 см дълги, жилави и растягивающийся, който след разтягане в продължение става все по-дълъг, чудесно, за да измие всички части на тялото без чеп, включително и на гърба, ръцете и краката. 【По-ефективно почистване 】: Отшелушивающая окото за тялото е по-груб, отколкото обикновена кърпа за къпане, но достатъчно мека за ежедневно почистване на тялото. лесно премахва омертвевшую кожата, мръсотия, мазнини и премахва замърсяването, прочищает порите, е подходящ за употреба от жени и мъже, повечето възрасти.

Опции за продукта

Свързани продукти