.

.

EXCEART 10шт Комплекти за бродерия, Аксесоари За Дома Квадратен Инструмент Рамка за бродиране Защелкивающийся Скоба Катарами За Напречната Рамка Пяльцы Пластмасов Об?

EXCEART 10шт Комплекти за бродерия, Аксесоари За Дома Квадратен Инструмент Рамка за бродиране Защелкивающийся Скоба Катарами За Напречната

BGN 6.89

Наличност
На склад

Рамка за шиене : Тя има широка гама от приложения, тя може да ви донесе много удобстваКатарами : наистина, за вашите приятели, деца, гаджета и членове на семейството.Домакински приспособления : пълно задоволяване на вашите различни нужди в бродерия на кръстат бод.Това може да ви помогне да създадете вашето любимо произведение на изкуството, ръчно изработени.Инструмент за бродерия на кръстат бод с ръцете си : Материал е безопасен и траен, което осигурява устойчивост на износване и практичност при продължителна употреба. Квадратна пластмасова рамка-скоба : рамка за бродерия на кръстат бод с фиксирана тъкан се деформира, я не е лесно да се плъзга.Рамка за шиене : Тя има широка гама от приложения, тя може да ви донесе много удобства.Катарами : наистина, за вашите приятели, деца, гаджета и членове на семейството.Домакински приспособления : пълно задоволяване на вашите различни нужди в бродерия на кръстат бод.Това може да ви помогне да създадете вашето любимо произведение на изкуството, ръчно изработени.Инструмент за бродерия на кръстат бод с ръцете си : Материал е безопасен и траен, което осигурява устойчивост на износване и практичност при продължителна употреба. Квадратна пластмасова рамка-скоба : рамка за бродерия на кръстат бод с фиксирана тъкан се деформира, я не е лесно да се плъзга.Списък на пакетите 10 x ключалката Характеристики -Материал : Пластмаса рамка за бродиране Крепежный комплект - ще отговори на вашите различни нужди в бродерия бод.Това може да ви помогне да създадете вашето любимо произведение на изкуството, ръчно изработени Кръст. - Взети превъзходни материали от PVC, те продължават ви дълги години Обтегач от PVC за бродерия. - Това е наистина добър подарък на вашите приятели, деца, влюбени и членове на семейството, Обтегач за рамка за бродерия на кръстат бод. - Лесни за използване и демонтаж, удобен за употреба и съхранение са подходящи за ежедневна употреба Трайни ключалката. - Той има широк спектър от приложения, той може да ви донесе много удобства в рамка за бродиране с трайно се деформира.

Опции за продукта

Свързани продукти