.

.

Гемотоновая Кристален Прах Скребковая Дъска Масажен Стъргало За Тялото Нефритови Валяк Валяк Против Бръчки Масажен Валяк за лицето Масажор За Цялото Тяло Гребло ?

Гемотоновая Кристален Прах Скребковая Дъска Масажен Стъргало За Тялото Нефритови Валяк Валяк Против Бръчки Масажен Валяк за лицето Масажор

BGN 1.67

Наличност
На склад

Анти-стареене на ролка : Изработен е от висококачествен материал, който да използватСтъргало за тялото Гладка текстура, никога няма да нарани кожата си за по-безопасен масаж.Нефритови масажен инструмент : той е не само средство за облекчаване на болката, но и средство за подхранване на кожата и хидратация. Почистваща масажът пръчка : можете да представите си за семейството, приятелите, колегите си и хора в нужда.Средство за почистване на лицето : Не е средство за облекчаване на болката, но също така може да подхранват кожата и хидратира.Пратката включва 1 х нефритовая масажът дъска Характеристики -Цвят : розов шпатула за лице-Материал : Нефритови инструмент за премахване на гърба -Гладка текстура, никога няма да нарани кожата си за по-безопасен масаж използвайте инструменти за премахване. -Лесен за носене, по-удобно тяло без деформация на лицето. -Изработен от висококачествен материал, който може да се използва като дългосрочен нефритен валяк за лице. -Можете да го дари семейството, приятелите, колегите и хората, нуждаещи се аксессуаре за масаж. -Идеален за масаж на цялото тяло, такова като на врата, раменете, краката, стъпалата, ръцете, лицето, гърба и т., Валяк против бръчки.Информация за продуктите : Дъска Гуа Ша - проста и ефективна техника с немедленными, пряка и ефективна от резултатите.Масажен аксесоар Ако търсите инструмент Gua Sha, тогава не трябва да пропускате нашата скребковую дъска.Сачмен масажор за кожата на лицето Инструмент може да бъде за масажи на лицето и цялото тяло. нефритови валяк за лице, разблокирующий меридиан, почистване, грижи за тялото и массирующий.

Опции за продукта

Свързани продукти