.

.

Предпазни работни ръкавици OKIAAS, 12 чифта Работни ръкавици от непрекъсната трикотаж с антиоксидантна полиуретанова боя с покритие за улавяне, здрав и лек, с основна ?

Предпазни работни ръкавици OKIAAS, 12 чифта Работни ръкавици от непрекъсната трикотаж с антиоксидантна полиуретанова боя с покритие за

BGN 30.75

Наличност
На склад

Цвят : ЧеренМатериал : полиуретан.Консистенция : Гладка.Площ : Дланта На Ръката Си.Материал : Полиестер.СЪОТВЕТСТВИЕ : CE EN388 : 2016 3121. Няма мирис и не съдържа ДМФ.Ние се стремим премахване на НЕПРИЯТНА МИРИЗМА и ТОКСИЧНОСТ, като се използват висококачествено полиуретаново суровини с повтаряща се постпроизводственной измиване.Всяка ръкавица е без мирис и не съдържа ДМФ за защита на вашето здраве.Изключително тънък и удобен. безпроблемна трикотажная обвивка на 13-ти калибър осигурява стегнато, по-голяма гъвкавост и пропускливост на въздух.Полиуретаново покритие на дланите и пръстите осигурява по-добро сцепление и устойчивост на износване от обикновените памучни ръкавици.Най-добрият избор за основна защита.Ако вашата работа изисква известна защита на ръцете и искате да запазите спокойствие и гъвкавост, тези ръкавици ще ви е най-удобен.Ценна обемна опаковка от 12 чифта ръкавици са подходящи за ежедневна употреба и за замяна. Забележка : Не е подходящ за мокри и мазни среди, както и за тежки работи, където се изисква устойчивостта на гумата на удари и. Гаранция 100% за дефектни стоки неправилен размер.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси.СЪОТВЕТСТВИЕ : CE EN388 : 2016 3121. Няма мирис и не съдържа ДМФ.Ние се стремим премахване на НЕПРИЯТНА МИРИЗМА и ТОКСИЧНОСТ, като се използват висококачествено полиуретаново суровини с повтаряща се постпроизводственной измиване.Всяка ръкавица е без мирис и не съдържа ДМФ за защита на вашето здраве.Изключително тънък и удобен. безпроблемна трикотажная обвивка на 13-ти калибър осигурява стегнато, по-голяма гъвкавост и пропускливост на въздух.Полиуретаново покритие на дланите и пръстите осигурява по-добро сцепление и устойчивост на износване от обикновените памучни ръкавици.Най-добрият избор за основна защита.Ако вашата работа изисква известна защита на ръцете и искате да запазите спокойствие и гъвкавост, тези ръкавици ще ви е най-удобен.Ценна обемна опаковка от 12 чифта ръкавици са подходящи за ежедневна употреба и за замяна.

Опции за продукта

Свързани продукти