.

.

Играчки за хамстери PATKAW, Играчки за Хамстери, Играчки за хамстери от 2 Папагали, Стик за Хамстери, Играчка за Папагали, Дървена Поставка за Птичи Костур, Играчка за К?

Играчки за хамстери PATKAW, Играчки за Хамстери, Играчки за хамстери от 2 Папагали, Стик за Хамстери, Играчка за Папагали, Дървена

BGN 1.33

Наличност
На склад

Поставка за игри с папагали - Забавна играчка за дъвчене за домашни птици и папагали, предотвращающая техните ухапвания в клеткитеУБЕЖИЩА за ПТИЧИ КЛЕТКИ - Могат да бъдат дарени на вашите семейства или приятели, които имат красива малка птичка.СТИК ЗА СЪСТОЯНИЕТО на ПАПАГАЛ - Тренирайте способността на вашия домашен любимец да стоят.Прекрасна играчка-папагал за вашите птици. УБЕЖИЩА от естествено ДЪРВО - Осигуряват безкрайни часове ежедневно за забавление, са идеални за малки и средни птици, можете да ги използвате като дъвче играчки.ДЪРВЕНИ място за спане за ПАПАГАЛИ - Отговаря навик птици към жеванию, много здрав и му е лесно да дъвче.Пратката включва 2 x стоящ пръчки Характеристики - Нашата дървена играчка помага да запазите зъбите си здрави и носи повече радост и забавление. - Трайни и безопасни материали, устойчивост на износване, устойчивост на укусам, дълъг експлоатационен живот. - Забавна играчка за дъвчене за домашни птици и папагали, предотвращающая техните ухапвания в клетките. - Материал : Дърво. - Може да се използва като играчка за птици или като украса за клетка за клетките. - Подходящ за малки и средни птици, вълнообразни попугайчиков, неразлучников и т. Описание на стоките, които търсите, професионална, достъпна поставка за папагали?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален играчка за ухапване папагал на стойка трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти