.

.

Пола за клетка за клетки, Мрежест Ловецът семена за птици, Въздушен Мрежест джоб за клетка за клетки, Мека найлонова окачена пола-капан за папагал с регулируем шнур?

Пола за клетка за клетки, Мрежест Ловецът семена за птици, Въздушен Мрежест джоб за клетка за клетки, Мека найлонова окачена пола-капан

BGN 7.14

Наличност
На склад

☸【 Мека и дишаща】 : Изработен е от висококачествен найлонов плат, мека, дишаща и вентилирани, той осигурява по-сигурна и здравословна циркулация на въздуха за вашите птици ☸【 Мека и дишаща】 : Изработен е от висококачествен найлонов плат, мека, дишаща и вентилирани, той осигурява по-сигурна и здравословна циркулация на въздуха за вашите птици. ☸【Не блокира светлината】 : Той осигурява циркулация на въздуха и не блокира светлината, така че вътрешната част на вашата клетка за клетки остават живи, а слънцето може да е по-добре за насърчаване на растежа на птиците. ☸【Стабилна】 : еластична конструкция отгоре и отдолу, може да бъде надеждно закрепена около вашата клетка за клетки, предотвратява преместване и определяне на позицията на вашата клетка за клетките. ☸【Лесно почистване】 : Това може да помогне за премахване на разпространението на семена по пода, да се поддържа чиста, лесна за почистване и по-бързо да се сложи в ред. ☸【Варианти цвят】 : има 4 цвята за избор, имате повече възможности за избор, можете да изберете цвета, който ви харесва, в зависимост от вашите предпочитания. ☸【 Мека и дишаща】 : Изработен е от висококачествен найлонов плат, мека, дишаща и вентилирани, той осигурява по-сигурна и здравословна циркулация на въздуха за вашите птици. ☸【 Мека и дишаща】 : Изработен е от висококачествен найлонов плат, мека, дишаща и вентилирани, той осигурява по-сигурна и здравословна циркулация на въздуха за вашите птици. ☸【Не блокира светлината】 : Той осигурява циркулация на въздуха и не блокира светлината, така че вътрешната част на вашата клетка за клетки остават живи, а слънцето може да е по-добре за насърчаване на растежа на птиците. ☸【Стабилна】 : еластична конструкция отгоре и отдолу, може да бъде надеждно закрепена около вашата клетка за клетки, предотвратява преместване и определяне на позицията на вашата клетка за клетките. ☸【Лесно почистване】 : Това може да помогне за премахване на разпространението на семена по пода, да се поддържа чиста, лесна за почистване и по-бързо да се сложи в ред.

Опции за продукта

Свързани продукти