.

.

Impress Life Декоративни Морски Крайбрежни Гирлянди с дистанционно управление и Таймер, Фар кораби, Плаващи Морски Фенер 10 фута, 20 Светодиоди за нощуване на Открито, Сва?

Impress Life Декоративни Морски Крайбрежни Гирлянди с дистанционно управление и Таймер, Фар кораби, Плаващи Морски Фенер 10 фута, 20

BGN 1.33

Наличност
На склад

【USB-кабел или захранва от батерии】 при избора на захранване от батерията, можете да го украсявам навсякъде, където искате, и да ги управляват с помощта на дистанционно управлениеАко искате да се спаси от необходимостта да се сменят батерии, бихте могли да се възползват от USB-кабел, които са в комплекта.Забележка : Моля, изваждайте батериите от кутията при използване на USB-източник на захранване. 【Дистанционно управление, за вашето удобство.】 дистанционно управление осигурява многофункционален режим на осветление. Вграден таймер за 2/4/6/8 часа предвижда автоматично изключване. (ако можете да го включите в режим на таймер за 6 часа в 15 : 00 часа, той ще се изключи в 21 : 00 часа и отново да се включи в 15 : 00 часа на следващия ден) и на многофункционалното здание режим щракване. 【Безопасно за деца и домашни любимци】 Този led лампа работи на ниско напрежение и да не прегрява дори и след продължителна употреба.Тел и led лампа е водоустойчив и може да работи в условия на висока влажност. 【Симпатично мини-платноходка и светлинна къща с множество детайли】 20 красиви led фенери и pharos ships string светлини за украса на ежедневието и коледната елха.Отлично допълнение към вашата детска стая, баня, централен елемент на вечеря, настолна витрина, връщане към образование декора. 【Идеален подарък】 Това е чудесен подарък за деца и възрастни. Уникален, специален и сигурен.Идеален за декорация на верандата на вашата баня и спални.Морски Декоративни Крайбрежните Гирлянди, Фар кораби, Плаващи Морски фенер с Дистанционно управление 10 фута 30 светодиода на Покрита Външна Коледно Къмпинг Сватба, Рожден Ден Украса за Домашни партита.

Опции за продукта

Свързани продукти