.

.

2-подножието Мини-Коледна Елха, с Лека Изкуствена Малка Плот, Черна Коледна Украса, Изискан Декор и Коледни украшения за Плотове за дома и офиса (Златен)

2-подножието Мини-Коледна Елха, с Лека Изкуствена Малка Плот, Черна Коледна Украса, Изискан Декор и Коледни украшения за Плотове

BGN 1.67

Наличност
На склад

【Изискан дизайн】 Атрактивен декор на КоледаДизайн flocked snow превръща стаята в зимна страна на чудесата - Изискан декор за дома, офиси, апартаменти. 【Ще продължи дълги години】 Изработени от висококачествени и напълно нова PVC, черна коледна елха не ще се счупи, и не выцветет в продължение на много години.Мини-плот Halloween Tree може твърдо да стои на масата, без да пада. 【Не се изисква сглобяване и преносимост】Ствола на дървото и основата на взаимно свързани.Просто се насладете на украшение мини-украса на коледната елха.Удобни за съхранение и пренасяне. 【Тенденция празнични подаръци】 Очарователен коледно дърво СЕГА е модерен подарък за предстоящия празник.Елате и си е десктоп мини-дърво за вашия важен човек!. 【Отивате с любов】 на Вас и семейството ви е хубаво заедно се забавляват, де отлична игра на дъска коледна елха, с чувство на любов за бране и обмен на валута. 【Изискан дизайн】 Атрактивен декор на Коледа.Дизайн flocked snow превръща стаята в зимна страна на чудесата - Изискан декор за дома, офиси, апартаменти. 【Ще продължи дълги години】 Изработени от висококачествени и напълно нова PVC, черна коледна елха не ще се счупи, и не выцветет в продължение на много години.Мини-плот Halloween Tree може твърдо да стои на масата, без да пада. 【Не се изисква сглобяване и преносимост】Ствола на дървото и основата на взаимно свързани.Просто се насладете на украшение мини-украса на коледната елха.Удобни за съхранение и пренасяне. 【Тенденция празнични подаръци】 Очарователен коледно дърво СЕГА е модерен подарък за предстоящия празник.Елате и си е десктоп мини-дърво за вашия важен човек!. 【Отивате с любов】 на Вас и семейството ви е хубаво заедно се забавляват, де отлична игра на дъска коледна елха, с чувство на любов за бране и обмен на валута.Характеристики : - Здрава флокированный сняг - Уникални бижута - Няма нужда да се събират Клони, подобни на живи - Стабилна основа от чул - Преносим и не се чупи и не избледнява през годините - Страхотен тенис на декор за дома /офиса / апартаменти - Всички уши на пожар и не миришат - Идеални подаръци Спецификация : Височина : 2 фута (с върха на дърво) продължителността на светлата част на шнура : 10 фута Материал : Нова PVC Цвят : златен общо тегло : 2,76 паунда Размер на опаковката : 40x15x15 вижте Какво има вътре : 1x 20-инчов дърво 1x 4-инчов върхът на дървото 1x Сребърен лък 1x Златни борови шишарки 2x Топки със специална форма 2x Златни блестящи топки 2x Блестящи топки цвят шампанско 2x Матови мъниста цвят шампанско 1x 10-крак струнен лампа.

Опции за продукта

Height:
2ft (with treetop)
Light String Length:
10ft Material
Total Weight:
2.76 Lbs
Package Size:
40x15x15 cm
What's Inside:
1x 20in Tree:
1x 4in Treetop:
1x Silver Bow:
1x Golden Pinecones:
2x Special Shape Balls:
2x Golden Glitter Balls:
2x Champagne Shiny Balls:
2x Champagne Matte Balls:
1x 10FT StringLight:

Свързани продукти