.

.

Voveexy Слънчева Градинска Статуя за Външна декорация, Градински Фигурка на Ангел с Промяна на Цвета на Светлината, Градинска Статуя, Скулптура от Смола, Украса за Тре?

Voveexy Слънчева Градинска Статуя за Външна декорация, Градински Фигурка на Ангел с Промяна на Цвета на Светлината, Градинска

BGN 16.33

Наличност
На склад

【RGB лампа на слънчевата енергия】 Разполага с две слънчеви лампи RGB, със светъл цвят на градински статуи, автоматично ще се промени с червено, синьо, в зелено, което я прави привлекателна и през нощтаПросто изберете бутона в положение ВКЛЮЧЕНО и оставете го на улицата през деня, така че слънцето може да зареждате го.Автоматично включване на нощ и автоматично изключване на разсъмване. 【Елегантен и Лек Градински Ангел】Светлината от една къпалня за птици осветява лицето на един ангел и на херувим.В подножието на ангел заек гледа в небето.Благодарение на уникалния си дизайн, декорация на двора и се вписва в естественото пространство на вашия двор, който може да поставите в градината си, за да придадат на вашето отворено пространство малко чар и забавление. 【Висококачествена полимерна материал и водоустойчив】 Изработена от смола, рисувани на ръка и покрит с устойчиво на uv покритие, градинска фигурка на ангел която е здрава и трайна, издържа на дъжд, сняг или жаркото слънце, без пукнатини, избледняване или корозия.По този начин, той поддържа красив външен вид в продължение на много години. 【Перфектен подарък за любителите на градината】 Декоративна градинска статуя с височина 11.8 инча прави впечатление на балкона, вътрешен двор, в двора, на тревата или дори на по-широк перваза на прозореца.Дайте това на приятелката си или на членовете на семейството, които обичат да прекарват времето си в градината на Коледа, Деня на благодарността, за рожден ден, Ден на майката, за да се каже, благодаря ти, или по housewarming. 【Гаранция без притеснения】 Външното градинска украса Voveexy идва с 12-месечна гаранция, без проблеми.Ние се стремим да ви осигури продукти с високо качество, която си струва всяка стотинка.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, и ние ще ви помогнем да разрешите проблема. Вие ще получите бързо и приветливо обслужване.Статуята на fairy garden, стоящи отделно или плътно устроившаяся заобиколен от цветна леха, непременно ще предизвика усмивката ти, когато ще се насладите на великолепието на природата.

Опции за продукта

Свързани продукти