.

.

Комплекти инструменти Ковач (7 броя), 8-инчов Мини-Рашпиль За Копитата на Файл За Кози, Свине, Коне, Ножици За Метал Кузнечные Стригане На Копита Дръжката на Ножа Стаб?

Комплекти инструменти Ковач (7 броя), 8-инчов Мини-Рашпиль За Копитата на Файл За Кози, Свине, Коне, Ножици За Метал Кузнечные

BGN 38.57

Наличност
На склад

【Комплект за почистване копитата на ковача】 - Включва кусачку за копита, рашпиль за копита, нож за копита, ножици за почистването на копита, зъби за подков, чифт ръкавици, чанта за съхранениеВсички те са произведени от висококачествен материал и осигуряват издръжливост и острота. 【Висококачествен рашпиль за копита】 Двупосочен рашпиль за копита. страна с малки зъби и страна с брутен зъби с двойна употреба за различни цели подрязване на копита.Изработен от висококачествена въглеродна стомана, много издръжлив и устойчив за продължителна употреба. 【8-инчов Стригане на копита】Здрава ножица за копита могат лесно да се режат най-силно и гъст копито.Дръжката е с ергономичен дизайн, удобно, спестява време и е лесен за употреба. 【Идва в чантата】 Ние предлагаме висококачествени чанта за инструменти, в която могат да бъдат добре разпределени инструменти за копитата и която лесно се носи с себе си за дръжката. 【Известие】Те са отлични за мини-коне с копытцами прасе или коза.Подходящ само за малки животни, не е подходящ за големи животни.Здрава конструкция от масивна стомана. 8" маша за копита с удобна дръжка.Остър, бързо и лесно се реже.Рашпиль е изработен от висококачествена въглеродна стомана с висока твърдост, устойчивост на износване и дълготрайност.Двустранен дизайн рашпиля.Рашпильная страна дава възможност за лесно и бързо отстраняване на излишните копытца.Страна с фини зъбци осигурява бързо и лесно шлифоване на копита.Машинка за подстригване от високо стомана Sk5 - 7,5-инчов ножици premium за подрязване на копита.Лесен за използване - пружинит вътре, по-бързо се отваря и затваря, което осигурява по-бърза работа. Незалепващо покритие, прави остриета, устойчиви на окисляване, предпазва от появата на ръжда и намалява умората при рязане.Изработен от висококачествена въглеродна стомана, отлично качество на изработката и висока якост, здрав, устойчив за продължителна употреба.Ергономична дръжка го прави по-удобен за използване и задържане, лесен за употреба, спестяване на повече време и усилия.

Опции за продукта

Свързани продукти