.

.

Калъф за западното седло от оксфордской тъкан Epicover, Водоустойчив Защитен калъф с 6 Еластични презрамки, здрав, устойчив на надраскване калъф за повечето пълен разм?

Калъф за западното седло от оксфордской тъкан Epicover, Водоустойчив Защитен калъф с 6 Еластични презрамки, здрав, устойчив

BGN 1.67

Наличност
На склад

1 Качествен плат Оксфорд.Изработен от тежка рамка от плат Оксфорд със здрави шевове, джоб за седла се отличава с висока еластичност и ефективно предпазва от надраскване, износване и корозия, него не е лесно да се скъса, да се деформира и да мачкам, той е траен и устойчив за продължителна употреба. Практичен калъф за седла.Благодарение на фино изваян чрез водонепроницаемому корицата калъф надеждно предпазва вашето седло от прах, влага, течове на вода и пряка слънчева светлина, което ви позволява да го сухи и чисти дори във влажни условия, за удължаване срока на служба при ежедневна употреба. Надеждна кацане. Проектиран с помощта на 6 еластични ленти в краищата, защитен калъф за седла може надеждно заключване с надеждна закопчалка, която осигурява стегнато по поръчка, като предотвратява сдувание или спад. Лекота на използване.Пылезащитная на кутията може бързо да бъдат монтирани и се надигна.Когато не се използва, можете да го сгънете в продължение на няколко секунди, той е лек и пести място, удобно за переноске и съхранение. гладка повърхност за лесно почистване и бързо изсъхва. Широко приложение.Добре обмислен дизайн може да покрие всички седло от рожка до стреме, за да се поддържа седлото в добро състояние.Защитен от надраскване калъф с размер 34,25 × 34,65 е подходящ за повечето пълен размер западните седла.

Опции за продукта

Свързани продукти