.

.

Чашки за Причастие на Света, предварително стерилизирани за Еднократна употреба Чаши за Причастие Concord Гроздов сок с Хляб, Предварително стерилизирани Чашки за Пр?

Чашки за Причастие на Света, предварително стерилизирани за Еднократна употреба Чаши за Причастие Concord Гроздов сок с Хляб, Предварително

BGN 1.33

Наличност
На склад

? БЕСШУМНОСТЬ : Технология Silent Печат елиминира нежеланите шумове по време на вашите услуги причастие ? НАПРАВИ ПО АМЕРИКАНСКИ : безквасен хляб с дебелина ½ инч или безглютеновый се пече точно тук, в САЩ.Към ваш причастие получавате най-пресен хляб на вкус. ? СИЛА : Твърда конструкция пластмасова чаша защитава вашите чаши по време на транспортиране и улеснява картите за всички. ?? ХЕРМЕТИЧЕСКИ ЗАТВОРЕН : Нашите подобрени уплътнения осигуряват свежест хигиенни продукт, защитен от разливи, който лесно телевизията. ? СРОК на ГОДНОСТ : Нормален срок на годност е шест (6) месеца при съхранение на хладно и сухо място, обаче в замразено състояние, нашият продукт може да се съхранява и да се използва до една (1) година. ?️ ПРЕСНИ СЪСТАВКИ : сок от Грозде Sacramental Concord премиум-клас и безквасен хляб Sacramental с дебелина 1/2 сантиметър.Без добавена захар и гарантирано без ГМО.Отделни порции на причастието в прозрачна пластмасова купа.Както на горната, така и долната част на запечатани с помощта на нашия специален материал за покрива с тихо печата.Това дава възможност за лесно отваряне на купа, както на младите, така и възрастните хора, при спазване на максимална тишина за поддържане на благоговейно среда по време на извършването на причастието.

Опции за продукта

Свързани продукти