.

.

3 Бр. Многофункционална Здрава Гъба за Дезинфекция, Четка за почистване с дръжка за Кухня, Баня, Накрайник за Душ, Скрубер за Баня, Почистване на басейна (Случаен цвя?

3 Бр. Многофункционална Здрава Гъба за Дезинфекция, Четка за почистване с дръжка за Кухня, Баня, Накрайник за Душ, Скрубер за Баня, Почистване

BGN 2.33

Наличност
На склад

Много дебела и суха гъба бързо протирает повърхносттаИзработена от полиуретан, специален материал, гарантира, че вашата гъба няма да има неприятна миризма.Има уникална дръжка, която лесно ви помага да си цапат, без да докосвате.Ярките цветове ще направи почистването по-приятен. разнообразие от кухненски аксесоари в кухнята, търкане в колата и тоалетни, избърсване на дома и очила - с една дума, навсякъде, където можете да се насладите от тях толкова, колкото пожелаете.Издръжлив материал служи по-дълго от обикновените гъби за миене на съдове.Много дебела и суха гъба бързо протирает повърхността.Изработена от полиуретан, специален материал, гарантира, че вашата гъба няма да има неприятна миризма.Има уникална дръжка, която лесно ви помага да си цапат, без да докосвате.Ярките цветове ще направи почистването по-приятен. разнообразие от кухненски аксесоари в кухнята, търкане в колата и тоалетни, избърсване на дома и очила - с една дума, навсякъде, където можете да се насладите от тях толкова, колкото пожелаете.Издръжлив материал служи по-дълго от обикновените гъби за миене на съдове.Описаниедля удобство на потребителите на тази четка с дръжка can засилва противоскользящий ефект чрез улесняване на работата на потребителите и давайки им по-комфортен допир.Соскребите твърдост, мазнини и копоть с помощта на тази гъба за почистване.Подобно на гъба, четка може да прилепва плътно към пода, стената или на други места. и внимателно се докоснат до всяко място, до което тя прикасалась.Спондж устойчиви на миризмата и служи по-дълго от обикновените гъби за почистване.Характеристики - Цвят : Случаен цвят.- Материал : PP + полиуретан (pu).- Размер : Приблизително 14 x 8 x 7 виж - Има уникална дръжка, която лесно ви помага да си цапат, без да докосвате.В Ярки цветове ще направят вашата почистване е по-приятно.- Изработен е от полиуретан, специален материал, който гарантира, че вашата гъба няма да има неприятна миризма.- Много дебела и суха гъба бързо протирает повърхност .

Опции за продукта

Свързани продукти