.

.

5 БР. На бала с пискюли 2023 г., 9 Окачване с пискюли за бала шапки, Коса за бала 2023 година със златни висулки 2023 година за бала шапки, Аксесоари с пискюли за абитуриентск?

5 БР. На бала с пискюли 2023 г., 9 Окачване с пискюли за бала шапки, Коса за бала 2023 година със златни висулки 2023 година за бала

BGN 4.55

Наличност
На склад

??【Поздрави с края на】 Выпускная шапките с чар означава много за вашия абитуриентски опитНашите смесени четката снабдени капелькой датата на маркировка година на специално постижение. ??【Размери четката】Дължина на четката е 9,25 инча, дължина на линия за окачване-6,5 инча, отлична аксесоари за бала шапки и рокли. ??【Здрава и устойчива】 выпускная а шапката е изработена от висококачествен вискозен четката honor, мека и приятна на допир, с усилване на притежателя на метална закопчалка и подсилена възел четката. ??【Идеалният сувенир】 Разноцветни пискюли фантастично изглеждат в деня на издаване, нито една выпускная церемония не би било пълно без да маркови четката mixed graduation. ??【Широко приложение】 9"дългата выпускная пискюл е стандарт за освобождаване на всяко ниво в американските училища, колежи и университети, и ги използвайте като празнични кисточек за украса, маркиране, подарък бирок и ключодържатели.

Опции за продукта

Свързани продукти