.

.

Veemoon 32 бр Черно крепежни елементи за тоалетна, Скоба за Маси, за Стоманени Скринове, за Столове от Неръждаема стомана, Дървена Закачалка във формата На Рафтове, Мета?

Veemoon 32 бр Черно крепежни елементи за тоалетна, Скоба за Маси, за Стоманени Скринове, за Столове от Неръждаема стомана, Дървена Закачалка

BGN 8.23

Наличност
На склад

СКОБА ЗА ПОДКРЕПА на РАФТА - Осигурява точното производство със стабилни характеристики и висока надеждностЪГЛОВА СКОБА от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - скоба за стена с множество рафтове, за да пести място.Носете ви повече удобство.Скоба ЗА рафтове от НЕРЪЖДАЕМА стомана - по-дебел материал от неръждаема стомана, по-надеждни за използване и не деформируемый.ДЪРВЕНА ЪГЛОВА СКОБА - Изработен е от качествени материали от неръждаема стомана, може да бъде заменена отново.МЕТАЛНИ ЪГЛОВИ скоби, е Тънка работа.Удобен монтаж, стабилна носеща способност.Пратката включва 32 x ъглови скоби Характеристики -Материал : неръждаема стомана метална ъглова скоба -Скоба за ъглова етажерка е изработена от неръждаема стомана с отлично качество на изработка, без чеп, няма драскотина на ръката Ъглова скоба за връзка. - Той може да изиграе добра роля, въпреки своя малък размер, и да направи вашият дом по-красив ъглов защитна плоча. -Цвят : Сребристи ъглови скоби -Размер : 5,00 X5,00 X4,00 см /1,97 X1,97 X1,57 инча правоъгълен референтната група. - Тези скоби могат да поддържат книги, колекции, стайни растения, стъклария, баночные изделия и т. - Използва прецизионное производство за осигуряване на стабилни характеристики и висока надеждност на мебелната ъглови скоби. - Подходяща за монтаж върху някой рафт, например, на лавица, градински рафт, ъглови скоби за маси и столове за повишена здравина.Описание на продукта Дървена ъглова скоба от материал от неръждаема стомана.скоба за подкрепа на рафтове Широко приложение, гардероби, нощни шкафчета, столове, прозорци, изработка на мебели, засилване на нещо. скоба за рафтове от неръждаема стомана Лесен за инсталиране, отвори за винтове с подходящ размер за винтове са изравнени с повърхността на скоби.

Опции за продукта

Свързани продукти