.

.

Микрофон кабел Twozoh XLR за мъже и жени, 15 фута, 2 комплекта, Балансный аудио кабел с XLR 3 контакти (професионален / Hi-Fi)

Микрофон кабел Twozoh XLR за мъже и жени, 15 фута, 2 комплекта, Балансный аудио кабел с XLR 3 контакти (професионален / Hi-Fi)

BGN 15.59

Наличност
На склад

? Широко приложение : XLR Кабели са съвместими с оборудване с 3-контактни части за свързване, като например микрофони, сценично осветление, лампи, DMX, микшерные пултове, усилватели на мощност, студийни гармонизаторы, колони, кръпка-гнезда и така нататъкОсвен това, тези микрофонные кабели се използват широко в живописна колони, клубни сцени, KTV. ? Надеждно качество : по кабел XLR се използват позлатени конектори.Нашият XLR кабел е с висока защита от смущения, висока пластичност, устойчивост на износване и устойчивост на окисляване, а също така и добре защитени вътрешни 3 за контакт. ? Стабилна трансфер : може да се огъват и да използвате повече от 15 000 пъти, той има отлична еластичност, не е деформиран, е водоустойчив и трещиностойкий, здрав и издръжлив. ? HIFI Качество на звука : Жило на този XLR кабел 24 AWG не съдържа кислород, всички медни проводници, той осигурява предаването на сигнал, без да се загуби, има антиокислительной и антикорозионна лента.Защитен слой на тел изпълнена с двойно екраниран, за да защитим нашите води от шум и смущения. ? Гаранция за качество : Twozoh предлага с 12 месеца гаранция на този микрофон на кабел от 2 опаковки.Моля, не се колебайте да се свържете с нас за подмяна, ако той има някакви проблеми с качеството в рамките на гаранцията. ?В този микрофонном кабел XLR се използват професионални никелированные контакти, устойчиви на корозия и окисляване.Благодарение на многобройните тестове за свързване и теглене на този микрофон на кабел идеален за ежедневна употреба. ?Съединител от легирана метал, високо качество, той може да осигури надеждна връзка и повишаване на трайността.Диапазон от температурни отклонения -5°С -194°C. ?Двухконтактный балансиран 3-пинов кабел за микрофон Hi-Fi тип XLR Male-XLR Female тип XLR Аудио за микрофони, студийни гармонизаторов, микшерных дистанционни управления, пластир отделения, предусилителей, акустични системи и сценичното осветление.Широко се използва при студийната запис, на живо звук, KTV, професионално усилването на звука, домашно кино и други условия.

Опции за продукта

Свързани продукти